×
Menü

Kétsoros Görkorcsolya Kerekek

  Szűrő
Márkák
Kerék átmérő
Kerék szélessége
Kerék keménysége

Jó tudni

Kétsoros görkorcsolya kerekek széles választékban

Ezen az oldalon kétsoros görkorcsolya kerekeket találhatsz számos különböző színben és méretben - beltéri és kültéri használatra is, így biztosan meg fogod találni a te stílusodnak és ízlésednek megfelelő kerekeket. És ha szeretsz péntek esténként a sötétben korizni, akkor a világító retro görkorcsolya kerekeink biztosan fel fogják a korizást dobni.

Fontos: Az itt található kétsoros görkorcsolya kerekek a csapágyakat nem tartalmazzák (kivéve, ha ez külön fel van tüntetve a leírásban). Néhány kerék egyesével kapható, míg a többi 4-es szettben. Mindig olvasd el a termékleírást az oldalon, hogy minél többet tudj meg az adott kerékről.

Kétsoros görkorcsolya kerékátmérő

A quad görkorcsolya kerekek merőben eltérőek az egysoros görkorcsolya kerekektől. A kétsoros görkorcsolya kerekek általában 62-70 mm átmérőjűek. Ha szélesebb kerekeket választassz, akkor észre fogod venni, hogy könnyebb velük egyensúlyozni. Ennek az az oka, hogy a quad görkorcsolya kerekek szélesebb futófelülettel rendelkeznek, ami nagyobb gördülési ellenállást és ez által stabilabb irányíthatóságot is biztosít.

A kerékátmérő a gyorsulás mértékét és az adott iram tartását is meghatározza. Egy nagyobb átmérőjű kerékkel nagyobb sebesség elérésére vagy képes, ellenben egy kisebb kerékkel könnyebb manőverezni.

Quad görkorcsolya kerekek keménysége

Ebben a kategóriában kül- és beltéri kerekeket is találhatsz. A kültéri quad görkorcsolya kerekek puhábbak, így jó tapadást biztosítanak az aszfalton és az egyenetlenségekből adódó rezgéseket is kiválóan elnyelik. A kültéri kerekek általában 78A és 82A közötti keménységgel rendelkeznek. Ezzel szemben, a beltéri kerekek nagyobb “A-értékkel” vannak ellátva. Ezen felül természetesen számos különleges, egy adott célra kifejlesztett kereket is találhatsz nálunk, például: derby, görhoki vagy aggresszív görkorcsolyázásra szánt kerekeket.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek