Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Agresszív Görkorcsolya Kerekek

  Szűrő
Márkák
Kerékátmérő
Kerék keménysége
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Agresszív görkorcsolya kerekek

Az agresszív korisok általában a kisebb, 54-64 mm-es kerekeket részesítik előnyben, mert ezekkel egyszerűbb trükköket végrehajtani az extra stabilitásnak és a talaj közelségének köszönhetően.

Ezek a kerekek általban 88-95A keménységűek. A kemény agresszív korcsolya kerekekkel a hozhatod ki a trükkjeidből. A kemény kerekek kisebb tapadást biztosítanak, mint a puha kerekek, amelyek jobban tapadnak.

Ha rámpákon korcsolyázol, a puha agresszív kerekek akár eséseket is okozhatnak.

Az agresszív korcsolya kerekek lapos profillal rendelkeznek, amelyek minden helyzetben optimális irányíthatóságot biztosítanak.

4-es csomagokban kaphatóak

Az agresszív görkorcsolya kerekek általában 4-es csomagban kaphatóak. Ennek az az oka, hogy az agresszív korisok gyakran használnak két különböző típusú kereket. A négy középső kerék gyakran kicsit kisebb és keményebb, mint a négy külső. Emiatt a görkorcsolya irányíthatósága ugyan csökken, viszont egyszerűbbé válnak a trükkökből való landolások. Ráadásul a keményebb középső kerekek a grindoknál is a segítségedre lesznek.

Megjegyzés: Minden agresszív korcsolya csapágyak nélkül érkezik (kivéve ha a termék leírása mást nem állít). Ennek az az oka, hogy a legtöbb agresszív koris személyes preferenciával rendelkezik a csapágyakkal kapcsolatban.

Amennyiben további kérdéseid vannak, fordulj hozzánk bizalommal.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek