Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Gördeszka Bukósisakok

  Szűrő
Színek
Márkák
Méret
Állítható méret
Előző
Következő
1 oldal / 3

Mindig viselj gördeszkás sisakot

Gyakran halljuk azt egyes deszkásoktól, hogy: “A gördeszkázás mentette meg az életem”. A gördeszkázás egy elképesztő sport, azonban mégis csak egy extrém sport, ami azt jelenti, hogy igen nagy a sérülések kockázata. Szóval, ha meg akarod óvni magadat, akkor muszáj beszerezned egy gördeszkás sisakot.

A gördeszkás bukósisakokat úgy tervezték, hogy kibírják az eséseket és ez által segítsenek a deszkás fejlődésedben.

Nem nehéz belátni, hogy egy deszkás esésnek komoly következményei lehetnek, miután olyan kemény felületekről beszélünk, mint az utca aszfaltja, a park betonja vagy egy fém korlát. Ezek közül egyiken se jó érzés fejjel landolni. Ha ezt el akarod kerülni a jövőben, akkor mindenképpen szerezz be egy deszkás vagy longboardos sisakot.

De az életveszély elkerülésén felül, ha biztonságban érzed magad, jobban el tudsz lazulni és félelem nélkül vághatsz bele egy új trükk eltanulásába.

Multifunkcionális gördeszkás sisakok

Mivel a gördeszkás bukósisakoknak kell a legtöbbet kibírniuk, így értelemszerűen azok sokszor több területen is alkalmasnak bizonyulnak. Ez azt jelenti, hogy a gördeszkás sisakodat használhatod biciklizéshez, rollerezéshez, görkorcsolyázáshoz vagy akármilyen más hasonló sporthoz is. De előtte fontos, hogy megnézd, hogy a sikakod melyik szabványba tartozik.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek