×
Menü

BMX Kesztyűk

  Szűrő
Színek
Márkák
Méret
Előző
Következő
1 oldal / 2

Mik Azok a BMX Kesztyűk?

Egy pár jó BMX kesztyű viselése fontos szerepet játszik, akár a freestyle BMX, akár a Cross, akár Dirt a te bringás sportod. A kesztyűk vékonyak és rugalmasak, hogy az ujjaid a kesztyűn keresztül is tökéletesen érezzék a kormányt, de strapabíró anyagokból, például műbőrből és poliészterből készülnek, hogy megvédjék a kezeidet a sérülésektől, ha elesel. A legjobb BMX kesztyűk az ujjakon vagy a tenyéren is rendelkeznek tapadási felületekkel. Ez javítja a fékek, a kormány irányítását, és segíti a freestyle-osokat a pörgéseknél és pörgetéseknél.

A BMX kerékpáros kesztyűkön megtalálható egyéb jellemzők közé tartoznak a szellőzőnyílások, hogy ne izzadjon a kezed, és a megerősített hüvelykujjrészek a további tartósság érdekében.

A Megfelelő Méretű BMX Kesztyű Kiválasztása

Egy jól illeszkedő BMX kesztyű fogja biztosítani a legnagyobb kényelmet és kontrollt a kerékpározás során. Ha túl nagy vagy túl kicsi, akkor azt kockáztatod, hogy elveszíted a tapadáshoz, trükkökhöz és fékezéshez szükséges kézügyességet. A méretek gyermek és XS - XL méretben kaphatók, és általában az egyes termékekhez mérettáblázat is tartozik, amely segít a tökéletes méret kiválasztásában. Egy új kesztyűnek szorosan, de nem túl szorosan kell illeszkednie, amikor először felveszed. Idővel némileg nyúlni fognak, és egyes modellek tépőzárral vannak ellátva a még jobb illeszkedés érdekében.


Esésekkor egy másik gyakori testrész, amely rendszeresen megsérül, a térd. Ezeket is nagyon fontos védelem alá helyezni, nézd meg a BMX Térdvédőinket.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek