Black Friday Hét
Spórolj akár 60%-t  -  Több mint 1000 leárazott termék  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

BMX Sípcsont- és Bokavédők

  Szűrő
Méret

Mire Valók a BMX Sípcsont- és Bokavédők?

A BMX sípcsont- és bokavédők elengedhetetlenek a biztonság megőrzéséhez és a sérülések elkerüléséhez BMX-ezés közben. Akár kezdő, akár tapasztalt, minden BMX-esnek ajánlott a térd alatti védőfelszerelés viselése. Mint tudod, a trükkök sérülésveszéllyel járnak, miért ne tekerhetnél magabiztosan és nyugodtan?

A BMX sípcsontvédő nem csak a zúzódásokat és a horzsolásokat előzi meg - egy rossz ütközés vagy esés hetekre vagy akár hónapokra is távol tarthat a biciklidtől. A BMX bokavédők hasonló feladatot látnak el, mivel megvédik a pedálhoz érkező ütésektől, és támaszt nyújtanak a boka területének.

Melyek a Legjobb BMX Boka- és Sípcsontvédők?

Az ideális sípcsontvédők biztonságban tartják a lábszárad, de közben lehetővé teszik a szabad mozgást is. A BMX-hez való védelem lehet kemény vagy puha, és a ruházatod felett vagy alatt viselhető, a stílustól függően. A kemény héjú védők nyújtják a legnagyobb védelmet, azonban ezek vaskosabbak, és általában a ruhád felett kell viselni őket. A lágy védők és szárak puhább védőréteget használnak, amely ütközéskor megkeményedik. Ezeket a ruházat alatt vagy felett is lehet viselni. Mind a BMX bokavédők, mind a sípcsontvédők megvásárolhatók külön-külön vagy kombinált termékként.

Ha ki szeretnéd egészíteni a BMX-védőkészleted, tekintsd meg BMX Védőfelszerelések széles választékát.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek