×
Menü

Freestyle Roller Griptape

  Szűrő
Színek
Márkák
Szélesség
Hossz
Előző
Következő
1 oldal / 4

Jó tudni

Új griptape rolleredhez, hogy helyben maradj a rollereden

Ha freestyle rollert építesz, akkor a griptape sose maradhat le az alkatrészlistádról, ugyanis anélkül nem garantált a stabil állásod a lapon. A griptape-nek köszönhetően nem csúszik le a lábad a lapról rollerezés közben, ami különösen fontos, ha trükköket gyakorolsz. Rücskösségének köszönhetően extra tapadást biztosít, így például landolásnál sem kell attól félned, hogy elveszted az irányítást.

Ezen az oldalon megnézheted a roller griptape választékunk, hogy kiválaszd az új, stílusos griptape-ed, ami tökéletesen passzol a rolleredhez. A legjobb benne az, hogy a griptape egy olcsó és egyszerű módja annak, hogy feltunningold a freestyle rollered. Széles kínálatunkban számos stílusú és színű griptape-et találsz, a feketétől kezdve egészen az átlátszó roller griptape-ekig.

Freestyle roller griptape-ek- formára, lapra vágva vagy egész tekercsben

Bizonyos idő elteltével érezni fogod, hogy a rollereden lévő griptape elkopott, vesztett a rücskösségéből, tehát cserére érett. Új vásárlása esetén, ha formára vágva rendeled a griptape-et tőlünk, akkor a lapra való felragasztáson kívül nem lesz más dolgod vele. De, ha szereted magadnak méretre szabni a grip tape-ed akkor válogass a lapra vágott vagy akár egész tekercsek közül. Egy teljes tekercsnyi grip tape-el sokat spórolhatsz a későbbiek során, vagy akár többen a barátaiddal is rendelhettek egy egész gurigát.

A roller griptape feltételekor figyelj arra,hogy ne maradjanak légbuborékok a lap és a griptape között, különben nem lesz stabil és tartós az új griptape-ed.

Ha bármilyen további kérdésed van a freestyle roller griptape vásárlással kapcsolatban, olvasd el a Roller griptape vásárlási útmutatónk.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek