Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Gyermek Jégkorcsolyák

  Szűrő
Márkák
Cipőméret
Állítható méretű cipő
Cipő/Héj

Jó tudni

Gyermek jégkorcsolya - egész télen tartó móka

Ebben a kategóriában gyermek jégkorcsolyák széles választékát találhatod. De ezen felül kínálatunk állítható, kisgyerek és kislány jégkorcsolyákat is tartalmaz. Néhány, az itteni gyermek jégkorcsolyák közül, akár jégkorongozásra is alkalmas, míg mások játékra és szabadidős célra alkalmasak.

Jégkorcsolyák a legkisebbek számára: kisgyermek jégkorcsolyák

Néhány, az itt található jégkorcsolyák közül kimondottan a legkisebb gyermekek számára készült. Ezek, az épphogy járni tudó gyermekek számára készült jégkorcsolyák direktbe a cipőre szerelhetőek, így a gyerkőcnek nem kell betörnie a jégkoris cipőt, hanem a jól megszokott bakancsában teheti meg az első lépéseit a jégen.

Gyermek jégkorcsolyák idősebb kisfiúk és kislányok számára

Az itt található gyermek jégkorcsolyák mind design-t és stílust tekintve is nagyon hasonlóak a felnőtt korcsolyákhoz. Így sokszor ugyanaz a jégkorcsolya modell gyermek és felnőtt változatban is elérhető. Mindegyik jégkorcsolya acél pengével van ellátva. Számos olyan korcsolya is található a kategóriában ami memóriás csattal rendelkezik, azaz megjegyzi, hogy mennyire volt meghúzva a csat az utolsó használat során.

Számos gyermekeknek készült jégkorcsolya állítható, ami azt jelenti, hogy nem egy, hanem akár több számmal is fejjebb állítható a méretük. Így a gyerekek több szezonon keresztül is használhatják a korcsolyát, anélkül, hogy kinőnék azt.

A megfelelő méret és modell kiválasztásához tekintsd meg jégkorcsolya vásárlási útmutatónkat.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek