×
Menü

BMX Accessories

Előző
Következő
1 oldal / 3

BMX kiegészítők: szerszámok, amelyek segítségével mindig a terepen tudsz maradni

Történt már olyan veled, hogy vissza kellett fordulnod a BMX parkba menet, mert defektet kaptál? A freestyle BMX kiegészítők kategóriánkban megtalálhatsz minden szerszámot, amire valaha szükséged lehet - a gumileszedőtől kezdve, egészen a racsni leszedőig.

Ha mindig a megfelelő szerszámokat viszed magaddal, akkor nem nem fog helyben meglepetés érni és az egyszerű szervizelés után csapathatod is tovább a skateparkban. Ha van a táskádban egy jó, nyomásmérős Powerslide pumpa, egy pár gumileszedő és pár alkatrész, akkor aligha lesz okod megszakítani a trükközést.

BMX racsni leszedő

Ha le szeretnéd cserélni a racsnit, akkor egy speciális, BMX racsni leszedő szerszámra van szükséged a művelethez. Ez a szerszám a szabadonfutó racsnin található mélyedésekhez rögzül, így az lecsavarható az agy menetéről. A racsni leszedő szerszámok némelyikét satuba rögzítve vagy egy kulcsra rögzítve használják.

Mindig legyen nálad gumileszedő

Egy defekt mindig kellemetlen és rengeteg, BMX-ezésre szánt értékes időt vehet el, ha nem tudod megoldani a dolgot. Egy szett köpenyleszedővel könnyedén kicserélheted a belsőd és visszatérhetsz a tényleges BMX-ezéshez.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek