×
Menü

Egysoros Görkorcsolya Kerekek

  Szűrő
Márkák
Kerékátmérő
Kerék keménysége
Csapágyak és távtartók
Csapágy precízió

Egysoros görkorcsolya kerekek PU gumiból

A legtöbb görkorcsolya kerék poliuretánból (PU) készül, amely egyfajta tartós gumi, amely jó tapadást biztosít az úton. A gumiból készült görkorcsolya kerekek használata közben csak kis részecskék kopódnak el. Ez a kereket jóval tartósabbá teszi a műanyag kerekekkel szemben, amelyek érzékenyebbek a környezetre, és hajlamosabbak a repedésre. A SkatePro-nál csak kiváló minőségű PU gumi kerekeket árusítunk.

Fontos a kerék méret - Egysoros görkorcsolya kerekek különböző stílushoz

A legtöbb görkori kerék 24 mm széles, így biztos lehetsz benne, hogy a kerekek szélessége kompatibilis a korcsolyádéval. A kerék átmérője a korcsolyázási stílustól függ, valamint fontos, hogy tisztában legyél a korcsolyád által megengedett kerékátmérővel. Alapvetően ezek a szabályok érvényesek a kerékátmérő választásakor:

  • A nagyobb kerekekkel könyebb fenntratani a sebességet.
  • A kisebb kerekekkel könnyebb irányítani a görkorcsolyát.

Mi a következő méreteket javasoljuk:

  • Városi / általános görkorizás: 80-84mm
  • Fitnesz korizás: 90mm, de akát 100-110mm (3 kerekes)
  • Gyorsasági: 90-125mm
  • Görhoki: 72-80 mm

Ha szeretnél mág többet megtudni a kerekekről és a velük kapcsolatos fogalmakról, mint például durométer, tapadás stb, olvasd el a "Kerék fogalmak magyarázata" útmutatónk.

Megjegyzés:
A kerék spacifikációiban találsz információt arról, hogy mennyi kerék van egy csomagban és hogy a kerekek tartalmazzák e a csapágyakat és távtartókat.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek