Black Friday Hét
Spórolj akár 50%-t  -  Több mint 3.000 leárazott termék  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

BMX Hajtókarok

  Szűrő
Színek
Márkák
Hajtókar hossza/típusa
Középcsapágy

Egy freestyle BMX hajtókarnak tartósnak kell lennie

A hajtókar a legfontosabb előrehaladáshoz szükséges érintkezési pont a bringás és a BMX között. A hajtókarok továbbítják a lábak által kifejtett energiát a lánctányérra, megkezdve ezzel a hajtás mechanizmusát. A freestyle BMX Hajtókarok általánosságban nehezebbek és masszívabbak, mint a cross BMX-re szánt társaik.

1, 2 vagy 3-részes hajtókar szettet válasszak?

A freestyle BMX-en három főbb típusú hajtást használnak:

Az egyrészes hajtókarokat a középcsapágy tartja össze, így nem található rajtuk további csavar a szétszedéshez.

A kétrészes hajtókarokat a legegyszerűbb felszerelni és megszorítani, mivel csak egy egy csavarral rögzül mindkét hajtókar. Mindemellett, ezek a legkönnyebb modellek is, ugyanis a hajtókar tenger rendszerint üreges. A kétrészes hajtókarok gyakran karcsúsítva vannak.

A 3-részes hajtókarok nehezebbek, mint a kétrészes modellek, azonban sokkal masszívabbak, hiszen az alkatrészeket nem hegesztés hanem csavar tartja össze. Emelett, a 3-részes hajtókarok valamivel szélesebbek is.

Az előbb elmondottakból adódóan, a 3-részes freestyle BMX hajtások sokkal szögletesebb kialakításúak, ami több helyet biztosít a lábnak magán hajtókaron.

Nagyon fontos, hogy meggyőződj arról, hogy az általad vásárolni kívánt hajtókar kompatibilis a pedálokkal. Bátran lépj kapcsolatba csapatunk vevőszolgálatával, ha bizonytalan vagy a kompatibilitást illetően.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek