Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Görkorcsolya Védőfelszerelés Szett (3-as csomag)

  Szűrő
Színek
Márkák
Méret

A 3 db-os görkorcsolya védőszett megvédi a könyököd, a térded és a csuklód is

Nincs annál roszabb, mint amikor egy sérüléssel, vagy akár csonttöréssel végződik egy nap. Egy görkörcsolya védőfelszerelés szett segít elkerülni ezeket a szituációkat.

Amikor védőfelszerelésről beszélünk, nem érdemes komromisszumot kötni. A legjöbb minőségre van szükséged, és mi a SkatePro-nál kizárólag tesztelt, top minűségű védőfelszereléseket gyűjtöttük össze.

Az összes görkorcsolya védőfelszerelés szett magas minőségű és nincs olyan kifogás ami megfelelne arra, hogy miért ne viseld őket. Amíg sok koris és deszkás állítja, hogy azért nem visel védőfelszerelést, mert az kényelmetlen, ez a mai modern védőfelszerelésekre nem igaz.

10-15 évvel ezelőtt lehet, hogy ez volt a szituáció, de azóta nagyon sokat fejlődtek a védőfelszerelések mind kialakításukban, mind anyagukban. Ezek megfelelő szellőzéssel vannak ellátva azért, hogy maximalizálják a légáramlást.

amikor új trükköt próbálsz megtanulni, szintáén jó ötlet a védőfelszerelés viselete, mert az extra önbizalmat ad, aminek köszönhetően nagyobb trükkökre leszel képes.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek