×
Menü

Görkorcsolya Fékbetétek

  Szűrő
Márkák

A görkorcsolya fékbetétek elkopnak

Ezen nincs mit szépíteni. Egy ponton, a gyárilag felszerelt fékbetétek és fognak kopni, és újat kell vegyél. Szerencsére ez egy nagyon egyszerű folyamat, és csupán új fékbetétre, egy imbusz kulcsra és egy pár percre van szükséged hozzá. Más szóval egyáltalán nincs szükség arra, hogy elvidd egy üzletbe, hogy kicseréltesd a fékbetétet a koridon.

Nagyon fontos, hogy a fékbetéted még azelőtt cseréld le, mielőtt teljesen elhasználódna. Ha ez mégis megtörténik, az megnehezítheti a cserét.

Ha gyors fitnesz koris vagy, akkor javasoljuk, hogy szerelj fej féket a koridra. Ha azonban főleg a parkban korizol, nem feltétlenül van szükséged fékre. A rámpán kifejezetten útban is lehet.

Ebben a kategóriában egysoros görkorcsolyákhoz találsz fékeket és fékbetéteket. Ha kétsoros görkorihoz keresel fékbetétet, nézd meg a Kétsoros Görkorcsolya Fékek kategóriánkat.

Mégha nem is találod a saját görkorcsolyád a kollekciónkban, előfordulhat, hogy találsz azzal kompatibilis féket vagy fékbetétet az oldalunkon. Ha nem találod a fékbetétet amit keresel, vedd fel velünk a kapcsolatot.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek