×
Menü

Freestyle Roller Bukósisakok

Sorting
Színek
Márkák
Méret
Állítható méret
Visszaálltás

Sorting

Alkalmaz

Színek

VisszaálltásAlkalmaz

Márkák


VisszaálltásAlkalmaz

Méret

VisszaálltásAlkalmaz

Állítható méretVisszaálltásAlkalmaz
Előző
Következő
1 oldal / 3

Tudd biztonságban a fejed és maradj magabiztos egy roller bukósisak segítségével

Egy csont beforr, de egy koponya- vagy agysérülés nagyon komoly dolog. Éppen ezért, nagyon fontos, hogy mindig viselj bukósisakot rollerezés során.

Egy roller sisak nem csak akkor jön jól, ha levegő trükköket a skateparkban vagy korlátokon grindolsz az utcán. Egy bukósisak viselése akkor is fontos, ha csupán szórakozásból vagy ingázol (munkába, iskolába) a rollereddel.

A roller bukósisakokat nemcsak amatőröknek és gyerekeknek találták ki, sokan a világ legjobbjai közül is viselnek freestyle roller sisakot, ugyanis tudják, hogy egy agyrázkódás vagy akár rosszabb sérülés, hosszú időre (vagy akár örökre) visszavetheti őket a sportban.

Minden kétséget kizáróan sokkal nyugodtabb az ember, ha biztonságban érzi magát. Egy freestyle roller bukósisakkal a fejeden több bátorságod lesz, hogy saját határaidat feszegesd.

Más szóval: jobban tudsz a trükkre koncentrálni, mint magára a félelemre, amikor új trükköket gyakorolsz.

Vegyél egy roller sisakot és ne használd a bicikliset

Ugyan sok közös van a rolleres és biciklis bukósisakokban, szeretnénk két nagyon fontos okot megemlíteni, hogy miért vegyél egy freestyle roller bukósisakot rollerezéshez:

A roller sisakok többszöri becsapódásnak is ellenállnak, a hagyományos kerékpáros bukósisakok egyszeri sérülés után már lecserélendőek;

  • A roller bukósisakok olyan formájúak, hogy a fejed hátsó részét is megvédik, a kerékpáros sisakok általában nem.
  • Minden bukósisak, ami ebben a kategóriában található EN 1078 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a sisakok mind deszkázásra, görkorizásra, rollerezésre és biciklizésre is alkalmasak.
SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek