Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Roller Rámpák & Korlátok

  Szűrő
Márkák

Roller ugratók a saját skateparkodhoz

Gyerekként ki nem álmodott saját skateparkról?

Az oldalunkon található rámpák segítségével valóra válhat ez a gyerekkori álom. Készletünkben rámpákat és korlátokat is találhatsz, csak, hogy tud fokozni az izgalmakat. Természetesen nagyon jó érzés király spotokat találni körülötted a városban, ahol rollerezhetsz, de egy otthoni bázis, ahol bármikor gyakorolhatsz határozottan új szintre emeli a dolgokat és sokkal gyorsabban tudsz majd fejlődni.

Ténylegesen mozgatható ugrató rámpák

Az oldalunkon található roller rámpák és korlátok egyik tulajdonsága, hogy könnyedén szállíthatóak. Ha újra szeretnéd rendezni az otthoni vagy iskolai skateparkod, szólj néhány barátodnak, hogy segítsenek az elemek mozgatásában. Együtt megvagytok vele pillanatok alatt.

Gyakorold és tökéletesítsd trükkjeid a roller rámpán

Az új trükkök elsajátítása a rolleren egy hosszú folyamat. Különösen, ha nehezedre adódik a megfelelő hely megtalálása, ahol addig gyakorolhatsz, ameddig tökéletes nem lesz az adott trükk. Az ideális helyek vagy spotok (ha vannak egyáltalán) gyakran mások által vannak elfoglalva, így ki kell várni a sorodat mire kipróbálhatod te is magad. Más helyek pedig lehet, hogy használhatatlanok a nap egyes szakaszaiban. A saját korlátaid és rámpáidat akkor és úgy állítod fel, ahogy kedved tartja. Ez egy jó lehetőség arra, hogy gyorsabban tanulj új trükköket és meghívd az egész csapatot a saját kis parkodba.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek