×
Menü

Waveboardok - Komplett

Waveboard - utcai szörfre tervezve

A waveboard vagy másnéven hullámdeszka, egy speciális deszka, amin két keskeny, 360 °-ban elfordulni képes kerék található, egy-egy a deszka mindkét végén. Továbbá, deszka két, egymáshoz képest elfordulni képes lapból áll, amiket egy torziós rúd köt össze a megfelelő rugalmasság érdekében. A kerkekek és az elmozdulni képes lapok egyvelege egy igen különleges deszkázási élményt nyújt, ami miatt mindenképp figyelemre méltó jelenség a deszkás világban. A deszka lapok egymással ellenkező irányban képesek elmozdulni és a waveboard ezen lapok ellentétes mozgása által halad előre.Ez a sajátos hullámzó testmozgás segít az egyensúlyod fejlesztésében. Az új deszka használatának elsajátítása közben garantált a szórakozás.

Kiknek való a waveboard?

A hullámdeszka használata nincs korhoz kötve, azonban a waveboardozás elsajátításához mozgékonyság és egyensúlyérzék szükséges. Emellett, természetesen az is fontos, hogy megfelelő méretű waveboardon gyakorolj, ugyanis hiába az egyensúly, ha a deszka például kicsi. A megfelelő méret kiválasztásánál egy dologra kell figyelned: fontos, hogy a lábaiddal átérd a deszka két végét.

Az alapokat percek alatt képes leszel megtanulni, de ne aggódj, nem fogsz hiányt szenvedni a kihívásokban. A hullámdeszka vicces és szórakoztató élményt nyújt te és a barátaid számára is. Tekintsd meg ezen az oldalon waveboard deszkák és kiegészítők széles választékát.

Kínálatunkban a legismertebb márkák, mint például a Steet Surfing vagy a Razor, termékei közül válogathatsz. Továbbá, ha alkatrészekre, mint például griptape-re vagy kerekekre van szükséged, látogass el a waveboard kiegészítők oldalunkra.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek