Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Egysoros Görkorcsolyák Gyerekeknek (3 éves kortól)

Férfi|Női|Gyerekek
  Szűrő
Színek
Márkák
Cipőméret
Állítható méretű cipő
Készségszint
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Egysoros görkorcsolyák gyerekeknek – hosszabb utakra is

A görkorcsolyák népszerűek mind a gyermekek, mind a felnőttek körében. Különösen az idősebb gyermekek számára előnyös az egysoros görkorcsolya, mivel ezekkel nagyobb távot lehet megtenni. Ezek jobb választásnak bizonyulnak, mint a kétsoros görkorcsolyák, ha az egész család együtt korcsolyázna, mert gy könyebben léspést tudnak tartani a gyerekek a felnőtekkel.

A gyerek egysoros görkorcsolyák támaszt és kényelmet nyújtanak

Az egysoros görkorcsolyák cipő része jó támaszt nyújtanak a lábfejnek és bokának, ami külön előny azok számára akik gyakran korcsolyáznak. A gyerek egysoros korcsolyák rendelkezhetnek kemény illetve puha cipőrésszel is. Mind a kettőnek megvannak az előnyei, ezért ez inkább a személyes preferencián múlik. A puha cipőrész kényelmesebb és jobban szellőzik, amíg a keményebb cipőrész stabilabb és jobban irányíthatóvá teszi a korit.

A záró rendszer korcsolyánként változhat. Vannak kizárólag csatokkal zárható modellek, amik megkönnyítik a le- és felvételt a gyerekek számára.

Egysoros görkorcsolya, mint a jégkorcsolya alternatívája

Ha gyermeked télen szeret jégkorcsolyázni, vagy csak tervezitek, hogy a következő szezonban jégkorizni viszitek, az egysoros görkorik segíthetnek a felkészülésben és gyakorlásban. Mivel a jég- és a görkorcsolyázás technikája ugyan az, egy pár görkorival a gyerekek élvezhetik az egész éves korizást.

Készen áll a gyermeked az egysoros görkorcsolyára?

Igen, akár kisgyerekek is használhatnak egysoros görkorcsolyát, viszont azzal tisztában kell lenni, hogy ezek az alacsonyabb sebességnél kevésbé stabilak, mint a kétsoros görkorcsolyák. Nagyobb sebességnél az egysoros görkorik legalább olyan stabilak, mint a quad korcsolyák. Emiatt gyermekednek szüksége lehet egy kis segtíségre, amíg ráérez az új korira és megtalálja az egyensúlyát. Másrészt viszont az egysoros görkorik nagyobb lábfej lés bokatámaszt nyújtanak.

Kisebb kerekek kisebb gyermekeknek

Kisgyermekek számára kisebb kerekeket javasolunk. A 64-72mm átmérőjű kerekek elegendőek, mert ezek alacsonyabb súlypontot adnak, amely megkönnyíti gyermeked számára az egyensúly megtartását. Általában azonban nem kell sok erőfeszítést tenni a megfelelő kerekek kiválasztásába, mivel a gyártók a kerekek méretét már a gyermekcipő méretéhez igazította, és ezáltal gyermeked korának is megfelelővé tették.

Alternatívák egysoros görkorikra gyerekeknek

A nagyon fiatal gyerekek számára, van néhány olyan model, ami három kerékkel rendelkezik, amelyekből egy elől és kettő hátul helyezkedik el. ennek köszönhetően könyebb megtartani az egyensúlyt. Amikor már a gyerkőc láthatóan elég ügyesen egyensúlyoz, az egyik hátsó kereket át lehet helyezni középre, és így igazi egysoros görkorcsolyává lehet alakítani a korit.

Gyerek egysoros görkorcsolyák állítható mérettel

A legtöbb gyerek egysoros görkorcsolya ezen az oldalon állítható mérettel rendelkezik. ez azt jelenti, hogy tudod állítani a méretet, ahogy a gyermek lába nő. Általában 3-4 mérettel lehet növelni egy ilyen korcsolyát. Ezáltal könyebb megtalálni a megfelelő méretű korcsolyát, és a gyermek akár több szezont is át tud korcsolyázni velük, amíg ki nem növi őket.

A megfelelő méret megtalálásához fontos. hogy:

  • Mindig olvasd el a termék saját oldalán található méretezési útmutatót,
  • Általánosságba véve, javasolt mindig egy mérettel nagyobbat vásárolni, kivéve ha a méretezési útmutató mást nem állít

Védőfelszerelés a biztonság érdekében

Fontos, hogy a gyerekek mindig viseljenek védőfelszerelést korizás közben. Néhány gyerek egysoros görkori teljes védőfelszereléssel együtt érkezik, ami tartalmaz térd, könyök és térdvédőt valamint sisakot is. Amennyiben a kiválasztott termékhez nem jár védőfelszerelés, az oldalunkon rengeteg különböző színű, mintájú és típusú védőfelszerelés között válogathatsz. A teljes védőfelszerelés nem csak véd, hanem biztonságot is nyújt, aminek köszönhetően a gyerekek gyorsabban tudnak tanulni és fejlődni.

Amnnyiben bármilyen kérdésed van a gyerek egysoros görkorcsolyákkal kapcsolatban, illetve, hogy miylen korcsolyát válassz, olvasd el a Gyerek Egysoros Görkorcsolya Vásárlási Útmutatónk.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek