Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Síkötések

  Szűrő
Márkák
Legjobb felhasználás
Fékkar szélessége
DIN beállítás
Kötés Típusa
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Így válaszd ki a legjobb síkötést

Új síkötés vásárlása esetén érdemes magadnak felteni a kérdést, hogy mégis a síelők melyik csoportjába tartozol. Kezdő vagy? Talán haladó? Esetleg profi síelő? A bevett gyakorlat az, hogy minél tapasztaltabb leszel, annál magasabb kioldási erősségre van szükséged.

Továbbá, a síkötésednek a síelési stílusodhoz és a testsúlyodhoz is passzolnia kell, mivel rendkívül fontos, hogy a síkötésed az arra rászoruló helyzetekben oldjon ki. Ha kezdő vagy, ajánlott a síkötésed beállítását egy tapasztalt síelőre vagy egy ezzel foglalkozó szervízre bíznod.

Az alpesi síkötésekre általánosságban jelemző, hogy a bakancs két helyen, az orr és a sarok részénél is rögzítve van, ellentétben a túra vagy sífutó síkötésekkel, ahol általában csak a bakancs orra van becsatolva.

A síbakancsnak passzolnia kell a síléc kötéshez

Előfordulhat, hogy nemrégiben vettél magadnak egy új pár síbakancsot és csak később jöttél rá, hogy az nem passzol a jelenlegi síkötésedhez. Pánikra semmi ok! Ilyenkor néha a síkötésed beállításra szorul, hogy a síbakancs hossza egyezzen a síkötés által befogadni képes űrrel. Más esetekben azonban új síkötésekre lesz szükséged, ami passzol az adott bakancshoz.

Síkötés kínálatunkban olyan márkák széles választékát találod, mint a Salamon, Rossingol és Marker.

Ha bármilyen kérdésed akad a síkötések kompatibilitással vagy bármely egyéb síeléshez kötődő dologgal kapcsolatban, bátran lépj kapcsolatba a SkatePro vevőszolgálatával.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek