×
Menü

Síkötések

Sorting
Márkák
DIN beállítás
Fékkar szélessége
Legjobb felhasználás
Kötés Típusa
Visszaálltás

Sorting

Alkalmaz

Márkák


VisszaálltásAlkalmaz

DIN beállításVisszaálltásAlkalmaz

Fékkar szélessége


VisszaálltásAlkalmaz

Legjobb felhasználás

VisszaálltásAlkalmaz

Kötés Típusa


VisszaálltásAlkalmaz

Jó tudni

Így válaszd ki a legjobb síkötést

Új síkötés vásárlása esetén érdemes magadnak felteni a kérdést, hogy mégis a síelők melyik csoportjába tartozol. Kezdő vagy? Talán haladó? Esetleg profi síelő? A bevett gyakorlat az, hogy minél tapasztaltabb leszel, annál magasabb kioldási erősségre van szükséged.

Továbbá, a síkötésednek a síelési stílusodhoz és a testsúlyodhoz is passzolnia kell, mivel rendkívül fontos, hogy a síkötésed az arra rászoruló helyzetekben oldjon ki. Ha kezdő vagy, ajánlott a síkötésed beállítását egy tapasztalt síelőre vagy egy ezzel foglalkozó szervízre bíznod.

Az alpesi síkötésekre általánosságban jelemző, hogy a bakancs két helyen, az orr és a sarok részénél is rögzítve van, ellentétben a túra vagy sífutó síkötésekkel, ahol általában csak a bakancs orra van becsatolva.

A síbakancsnak passzolnia kell a síléc kötéshez

Előfordulhat, hogy nemrégiben vettél magadnak egy új pár síbakancsot és csak később jöttél rá, hogy az nem passzol a jelenlegi síkötésedhez. Pánikra semmi ok! Ilyenkor néha a síkötésed beállításra szorul, hogy a síbakancs hossza egyezzen a síkötés által befogadni képes űrrel. Más esetekben azonban új síkötésekre lesz szükséged, ami passzol az adott bakancshoz.

Síkötés kínálatunkban olyan márkák széles választékát találod, mint a Salamon, Rossingol és Marker.

Ha bármilyen kérdésed akad a síkötések kompatibilitással vagy bármely egyéb síeléshez kötődő dologgal kapcsolatban, bátran lépj kapcsolatba a SkatePro vevőszolgálatával.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek