×
Menü

Off-Road & Terep Görkorcsolyák

Hagyd el a kitaposott ösvényt egy pár terep görkorcsolyával

A terep görkorcsolyák, másnével nordic skates, egysoros görkorcsolyák kifelyezetten terepre / off road korcsolyázásra lettek tervezve. Ez a sport a nordic walking, a sífutás és a görkorcsolyázás ötvözete. A terep görkorcsolyázásnál botok segítenek lentületet szerezni, és megtartani a stabilitást. A technika nagyon hasonló a sífutáséhoz. A terep görkorcsolyák tökletesek azok számára akik szeretnek új mozgásformákat kipróbálni, és azon síelők számára akik a szezonon kívül is edzeni szeretnének. Azonban, ha a síedzésedhez még komolyabban állsz, a síroller még jobb választás lehet, ami még jobban imitálja a sífutás technikáját. A terep görkorcsolyának nagyon sok előnye van. Amellett, hogy olyan területeken korcsolyázhatsz, ahol általában nem lehet korcsolyázni, szintén nagyon hatékony testmozgás.

Az off-road görkorcsolyák előnyei

Bármely egysoros korcsolyával lehet gyakorolni a terep korcsolyázás technikáját, viszont ebben a kategóriában kifejezetten erre a sportra kialakított görkorcsolyákat találsz, beépített fékező rendszerrel.
Az off road görkorcsolya általában 2 felfújható kerékkel rendelkezik, és a cipő középen helyezkedik el. A nagy kerekek megkönnyítik a korcsolyázást terepen.

A terep görkorcsolya kemény héjjal rendelkezik, amely extra védelmet nyújt. Az off road görkorcsolya speciális fékező rendszerrel rendelkezik, amely a féket a kerékhez nyomja. A fékbetét cserélhető.

amikor botokat választasz a korcsolyához, fontos, hogy a megfelelő hosszúságot válaszd. A legbiztonságos az állítható hosszú bot választása. Ily módon akár osztozni is lehet a boton, más magasságú sportolóval.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek