Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Off-Road & Terep Görkorcsolyák

Mik azok az off road görkorcsolyák?

Lehetséges a görkorcsolyázás földúton? Igen! Csak egy pár off road görkorcsolyára lesz szükséged (másnéven terep görkorcsolyára), ami alapvetően egy pár egysoros görkorcsolya, kifejezetten egyenetlen és hálátlan utakra tervezve. Használhatóak hegyi utakon és akár erdőkben is, hogy felfedezhesd a vadont. A nagy felfújható kerekek használatával, egy úgynevezett terepjáró korcsolyát kapsz, remek tapadást nyújtva macskakövön, durva vagy akár vizes felületen. A terep görkorcsolyák szuper lehetőséget nyújtanak egy fárasztó teljes testes edzésre.

Nem számít, hogy melyik évszak, milyen terep vagy időjárás, az off road görkorcsolyák tökéletesek, hogy felfedezz új vidékeket és élvezd a természetet az év bármely szakában. Remek választás azok számára, akik szeretnének a városi terepen kívül korcsolyázni és kipróbálni egy új szabadtéri élményt.

A megfelelő terep görkorcsolya kiválasztása

A megfelelő terep görkorcsolya a korcsolyázási stílusodon és személyes preferenciádon múlik. Általánosságban, az off-road görkorcsolyázás kettébontható cross-country és downhill stílusra.

A normál egysoros görkorcsolyák felállásához hasonlóan, a downhill off road görkorcsolyák nagy teherbírású vázzal rendelkeznek, amelyek strapabíróak. Kettő vagy három kerékkel felszerelve ezek a korcsolyák ellenállnak a nagy sebességeknek, és könnyen irányíthatóak miközben erdei vagy homokos útra térsz.

A cross-country off road korcsolyák nagyon hasonlóan néznek ki, mint a sírollerek, de két felfújható kerékkel, ami megkönnyíti a korcsolyázást a vadonban. A vázak felépítése támogatja a stabilitást és az erőátvitelt. Továbbá, cross-country off road korcsolyák el vannak látva bokaszár vagy vádli fékekkel a biztonság érdekében.

Az átlagos kerékméret a terep görkorcsolyákon 125 mm és 150 mm között van, de néhány cross-country modell kerekei elérhetik a 200 mm-es méretet is. A cipők bélése általában hőformázható, ezzel jobb illeszkedést és kényelmet biztosítva.

Kültéri korcsolyát keresel simább felületre? Ha igen, nálunk találsz Sírollereket is klasszikus és korcsolyázó stílushoz.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek