Black Friday Hét
Spórolj akár 60%-t  -  Több mint 1000 leárazott termék  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

Surfskate Felfüggesztések

Hogyan Működnek a Surfskate Felfüggesztések?

A surfskate függők vitathatatlanul a legfontosabb részei a szörfös érzés létrehozásának, amikor a surfskate-eddel gurulsz. A surfskate felfüggesztések lehetővé teszik a rövid és gyors kanyarokat, és ennek eredményeképpen más érzést adnak, mint a gördeszka és a longboard függők.

Ennél a felfüggesztés rendszernél a kanyarodás nagy részét az első függő végzi. A surfskate első függői egyedi kialakításúak, amelyek vagy egy forgólemezt és egy gumipogácsát, vagy egy speciális gumipogácsa rendszert foglalnak magukba. A kialakítástól függően egyes függők ideálisak a szörfös edzéshez, míg mások inkább a járdán való szórakoztató carvingoláshoz alkalmasak.

A surfskate egy viszonylag új sport, és az ilyen deszkákkal foglalkozó összes márka folyamatosan új felfüggesztés rendszereket fejleszt azzal a céllal, hogy a lehető legautentikusabb szörférzetet nyújtsák az úton.

Milyen Feszesnek Kell Lennie a Surfskate Függőknek?

Rajtad múlik, de az, hogy mennyire feszesek a függőid, nagy hatással van az irányíthatóságra. A feszes függők szilárdabb és stabilabb érzést adnak. Ha még új vagy a szörfözés terén, akkor ajánlott szorosabbra húzott felfüggesztéssel kezdeni, és idővel lazítani rajtuk. A lazább függők agilisabb és érzékenyebb irányíthatóságot, valamint könnyebb pumpálást eredményeznek. A függők meghúzása vagy lazítása viszonylag egyszerű, és a legtöbb gördeszkás szerszámmal vagy egy imbuszkulccsal elvégezhető.

Hagyományosabb deszkás élményt keresel? Tekintsd meg Gördeszka és Longboard Felfüggesztéseink kínálatát.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek