×
Menü

Snowboardok & Snowboard Felszerelés

  Szűrő
Márkák
Hossz
Nem
Ügyességi szint
Stílus
Szélesség
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Különböző típusú snowboardok

A snowboardok és a snowboard felszerelések óriási fejlődésen mentek keresztül az első megjelenésük óta. A snowboard kötések, a rugalmasság, az alak, a tartósság és a formatervezés azok a kulcsszavak, amelyekkel a nagy snowboard márkák dolgoznak. Az utóbbi néhány évben megjelentek a camber és rocker profilú snowboardok, amik jóval stabilabbak és felhasználóbarátabbak. De melyik snowboard a legjobb választás a számodra?

Twintip snowboard

A twintip snowboard alkalmas a parkokban történő lesikláshoz és trükkök kivitelezéséhez, de megfelelő választás a pályára is. A csőr és a far 100% -ban megegyeznek, és a kötések középen vannak, tehát előre és hátra felé is lehet velük siklani.

All mountain snowboard

Az all mountain snowboard - ahogy a neve is sugallja - alkalmas bármilyen hegyi siklásra. Az alakjuk megegyezik a twintip snowboardokkal, de a kötéseket, a flex és az egyensúlypont kissé hátrébb van állítva. Ez a fajta snowboard nagyon jó vásárlás a legtöbb ember számára, mert mind a pályán, mind a parkban, mind a pályán kívül egyaránt használható.

Powder snowboard

Ez a fajta snowboard mély és puha porhóhoz készült a pályán kívülre. A freeride/backcountry snowboard alakja hasonlít a szörfdeszkára. Ezek a deszkák szélesek, ami megkönnyíti a mély hó felületén való siklást.

Snowboardok & Snowboard Felszerelés Széles Választéka

Snowboardok és snowboard felszerelések széles választékát kínáljuk a legjobb snowboard márkák közül. Termékkínálatunkban találsz mind downhill snowboardokat, valamint snowboardokat parkban, pályán és pályán kívüli lesikláshoz.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek