Black Friday Hét
Spórolj akár 60%-t  -  Több mint 1000 leárazott termék  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

Funbox, BMX Rámpák & Korlátok

BMX Rámpák és Korlátok Otthoni Gyakorláshoz

A freestyle BMX riderek szeretik használni a rámpákat, korlátokat és funboxokat, mint alternatívát az utcai akadályok helyett. A célzottan épített ugrató rámpák és csúszásra, grind-ra tervezett korlátok tartósak és könnyen felállíthatók a hátsó udvarban vagy a felhajtón, így otthon is gyakorolhatod trükkjeid.

A nagyobb gördeszkaparkokba való utazás időigényes lehet, és egyes népszerű parkok jó időben nagyon zsúfoltak lehetnek. Az a kényelem, hogy néhány elem a küszöböd előtt vár, azt jelenti, hogy több idő jut a minőségi gyakorlásra és akár elkezdhetsz felépíteni egy általad tervezett mini BMX parkot.

Válaszd Ki a Megfelelő Méretű BMX Rámpát

A rámpa méretének kiválasztásakor a két legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venned: mennyire szeretnél a levegőbe emelkedni és mekkora helyed van a rámpa vagy a korlát megközelítéséhez? A hordozható rámpák magassága 10 és 50 cm között lehet. Az alacsonyabb rámpák alkalmasabbak kezdőknek, mivel kevésbé repítenek a levegőbe.

A BMX korlátok több mint 3 méter hosszúak lehetnek, ezért fontos átgondolni, hogy hova helyeznéd el, és hogy van-e elég helyed a biztonságos megközelítéshez.

Ha egy sokoldalú akadállyal szeretnéd feldobni a sík edzőpályádat, próbáld ki a BMX funboxot. Ezek gyorsan összeszerelhetők és könnyen elhelyezhetők az udvaron vagy a felhajtón, ugyanakkor könnyen kombinálhatók egy korláttal vagy rámpával.

A rámpákon és korlátokon való gyakorlás nagyszerű szórakozás, de időnként veszélyes is lehet. Gondoskodj róla, hogy bmx-ezés közben megfelelő védőfelszerelést viselj. Ha kíváncsi vagy hatalmas kínálatunkra, nézd meg BMX Védőfelszereléseinket.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek