Black Friday Hét
Spórolj akár 60%-t  -  Több mint 1000 leárazott termék  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

Freestyle Roller Kerekek

  Szűrő
Színek
Márkák
Átmérő
Mag design
Kerékagy szélessége
Előző
Következő
1 oldal / 3

Jó tudni

Freestyle roller kerekek - Kerékagy

Nagyon fontos, hogy milyen kereke van a freestyle rollerednek, mivel ezek határozzák meg, hogy mennyire lesz élvezhető a gurulás és mennyire könnyen irányítható a roller. Ezen az oldalon kiváló minőségű roller kerekek széles választékát találod. Új színes kerekekre cserélnéd a jelenlegieket? Esetleg szeretnél jobban tapadó kerekeket? Bármi is legyen a az ok, itt biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

A roller kerekeinek elég tartósnak kell lennie ahhoz, hogy ellenálljanak annak a hatalmas mennyiségű stressznek ami a trükkök és ugrások közben éri őket.

A kerékagy anyaga általában nylon vagy alumínium.

Az alumínium kerékaggyal ellátott roller kerekek sokkal ütésállóbbak. Ugyanakkor ezek szintén jelentősen drágábbak, mint a nylonból készültek, de megéri beruházni egy jobb minőségű kerékre, nem fogod megbánni.

A rollerkerék kiválasztásakor fontolóra kell venni, hogy elsősorban milyen környezetben lesz használva. Ha csak a beltéri parkokban, rámpákon és félcsövekben használnád, érdemes keményebb kereket választani, míg a kültéri használatra a puhább kerekek kényelmesebbek.

Freestyle roller kerekek kompatibilitása

A roller kerekek különféle méretűek lehetnek. A leggyakoribbak a 100 és 110 mm-es átmérőjű kerekek. Ugyanakkor nem minden kerék kompatibilis az összes rollerrel, ezért mielőtt új kerekeket vásárolnál, ellenőrizd, hogy melyik méret kompatibilis a rollereddel.

Megjegyzés: A legtöbb roller kerék komplett, tehát el van látva csapágyakkal és távtartókkal, kivéve, ha a termékleírás és a műszaki adatok mást nem állít.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek