Karácsony
Rendelj dec. 15 előtt  -  Több információ
×
Menü

Freestyle Roller Lapok

  Szűrő
Színek
Márkák
Lap hossza
Lapszélesség
Villasaru alakja
Súly
Előző
Következő
1 oldal / 4

Jó tudni

Válassz roller deck-et, azaz roller lapot a megfelelő anyagból

Ezen az oldalon roller lapok széles választékát találod, függetlenül attól, hogy kezdő, középhaladó vagy profi szinten űzöd a sportot. Mindegyik itt található termék könnyű és tartós alumíniumból készült.

A profi freestyle roller lapok kiváló minőségű, könnyű alumíniumból készülnek, aminek köszönhetően tökéletesek a nagyobb ugrásokra és a teknikai freestyle trükkökre.

A piacon elérhetőek más anyagból készült lapok is, például fából vagy műanyagból. Annak az oka, hogy a SkatePro kizárólag alumínium lapokat árul, ezeknek a könnyű súlyában és a tartósságában rejlik, ami lehetővé teszi a haladó trükkök kivitelezését.

Biztos lehetsz benne, hogy mi soha nem fogunk olyan terméket ajánlani amiben nem hiszünk 100%ig, és pontosan ezért nem árulunk olcsó műanyag, fa vagy acél lapokat az oldalunkon.

Integrált freestyle roller lapok

Mindegyik roller ebben a kategóriában integrált fejcsővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a roller lap rendelkezik beépített kormány csészével, ami lehetővé teszi a kormánycsapágy egyszerű beszerelését.

Megjegyzés: Vásárlás előtt bizonyosodj meg, hogy integrált kormánycsapágyat fogsz használni a roller laphoz. Az integrált lapokhoz kizárólag integrált kormánycsapágy használható.

Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy melyik rollert vagy kormánycsapágyat válaszd, olvasd el a Roller lap vásárlási útmutatónk és a Kormánycsapágy kiválasztása útmutatónk vagy írj nekünk egy üzenetet és együtt kitaláljuk mire van szükséged.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek