Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Freestyle Roller Villák

  Szűrő
Színek
Márkák
Kompatibilis
Kerékátmérő
Kerékagy szélessége
Villa hossza
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Freestyle roller villa fajták: menetes vagy menet nélküli?

Ezen az oldalon különböző színű és kialakítású roller villák között válogathatsz, hogy megtaláld a neked tetsző darabot és aztán lenyűgözheted a skatepark-ban a srácokat.

Manapság a legtöbb Freestyle roller villa, angolul scooter forks menet nélkülire lett tervezve a szilárdabb csatlakozás érdekében a villa és a kormányrúd között. A menet nélküli villák súlyban, strapabíróságban, valamint az összeszerelés módjában is különböznek a menetesektől. A menet nélküli villa beszereléséhez szükséged lesz egy kompressziós rendszerhez is. A kompressziós rendszerekről itt tudhatsz meg többet. Strapabírásuknak köszönhetően a menet nélküli villák széles körben elterjedtek a tapasztalt, skateparkban gyakorló rolleresek körében. Azonban az alacsonyabb árkategóriájú rollerek zöme mentes villával van ellátva, ami tökéletesen megfelel az alapok elsajátításához, ráadásul egyszerű a beszerelése is. Mindazonáltal, a menetes villák megérnek a cserére, amint elkezdesz haladó trükköket tanulni.

A roller villa anyaga

A villák rollerekhez alumíniumból vagy acélból készülnek. Az acél villák nehezek, de éppen emiatt strapabíróbbak is, ezért a kezdőknek mindenképpen ezt a típust ajánljuk. Az alu villák sokkal könnyebbek és -ebből adódóan- sérülékenyebbek, de a profi rolleresek általában ezt a fajtát részesítik előnyben.

Az alumínium villák jó eséllyel drágábbak, mint az acél társaik, ami még egy jó indok arra, hogy ha most kezdesz bele a freestyle rollerezésbe, egy acél villa is tökéletesen megfelel neked. Ha majd mégjobban elkötelezed magad a rollerezés mellett, akkor érdemes lesz beújítanod egy alu villlát.

Ha többet szeretnél tudni a villákról, olvasd el a Freestyle roller villa vásárlási úrmutatónkat.

Ha továbbra is bizonytalan vagy, hogy milyen roller villát válassz, bátran keress minket akár telefonon, akár email-en keresztül és együtt kitaláljuk, hogy mire van szükséged.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek