Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Deszkás Cipők

  Szűrő
Színek
Márkák
Cipőméret
Előző
Következő
1 oldal / 4

A deszkás cipőket eredetileg gördeszkásoknak tervezték, de kiválóan alkalmasak a longboardosok, rolleresek és a BMX-esek számára is. Itt, ebben a kategóriában stílusos deszkás cipőket találhatsz ismert streetwear márkáktól, egyszóval garantáltan jó minőségben.

A gördeszkás cipő ismertetőjelei

Az itt található deszkás cipők zöme bőrből, vászonból vagy velúrból készült, azaz maximális kényelmet biztosít. A gördeszkás cipők sajátossága, hogy egy extra, vulkanizált gumiból készült talpbetét található bennük, ami garantálja a strapabíróságot még a trükkökből adódó nagyobb terhelés esetén is. A talpbetétek csúszásgátlás végett enyhén barázdált felületűek. Habár a deszkás cipők minden eleme úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a gördeszkázás vagy más utcai sport által okozott megpróbáltatásoknak (pl. Durva landolások), fontos megemlíteni, hogy a gördeszkázáshoz használt cipők hamarabb cserére szorulnak, mint egy utcai cipő. Ez főként a griptape által okozott horzsolások miatt van.

Tartsd karban az új pár deszkás cipődet

Ha a gördeszkás cipődet tényleg trükközéshez használod és meg szeretnéd hosszabbítani a várható élettartamát a csukának, akkor próbáld ki a Shoe Goo-t, ami egy, a cipőd orrára és gumi szélére felvihető szilikonos zselé. A Shoe Goo az alkalmazás után megköt, ez által biztosítva egy extra védőréteget ott, ahol a legsérülékenyebb a cipő.

Egy másik jó kopást megelőző technika lehet a pillanatragasztó. Kenj egy kis pillanatragasztót a cipőd azon a részein található varrásokra, ahol a legtöbbször érintkezik az a griptape-el, pl.: Ollie-nál. Nagyon figyelj azonban oda, hogy a cipő többi részére semmiképp ne kenj pillanatragasztót, ugyanis az a tapandás elvesztését jelentheti.

Habár az utóbbiak alapján elmondható, hogy a deszkás cipők minden elemeiben a gördeszkázásra lettek tervezve, sokan pusztán a kényelem és a design miatt választják őket.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek