Karácsony
Nézd meg nagyszerű karácsonyi ajánlatainkat itt  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

Felnőtt és Nagykerekű Rollerek

  Szűrő
Márkák
Teljes magasság
Kerékátmérő
A használó súlya maximum

Jó tudni

Városi rollerek felnőttek és tinik számára

Manapság már számos rollergyártó cég nagykerekű, felnőtteknek készült modelljei között válogathatunk. Ezen az oldalon található néhány- a legjobb márkákból való- roller, amivel csapatunk bővítette a SkatePro választékát. Természetesen, a felnőtt rollerek legtöbb modellje az idősebb gyerekek és tizenévesek által is használható.

A felnőtt roller formatervezése

A városi rollerek úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyék a rollerezés élményét. A nagyobb kerékméret mellett a felnőtt rollerek más fő jellemzői, hogy a kormány magasabbra állítható, mint egy hagyományos roller esetén, valamint hosszabb és szélesebb a roller lapja. Az használó maximum súlyára vonatkozóan az egyes modellek leírásában található információ.

A városi roller előnyei

A legtöbb felnőtt csak közlekedésre használja a rollerjét. Közlekedés során meglehetősen előnyös a nagykerekű roller, ugyanis nagyobb stabilitást nyújt és jobban ellenáll az út egyenetlenségeinek. Az ilyen, nagykerekű rollerek általában gyorsabbak és kisebb erőkifejtés szükséges a hajtásukhoz. A felnőttek számára a legalább 150mm kerékátmérővel rendelkező rollereket ajánljuk.

Összecsukható városi rollerek

Egy összecsukható roller praktikus lehet, ha például vonatra, buszra szeretnéd felvinni vagy a munkahelyre jársz rollereddel. A rollert pillanatok alatt össze lehet hajtani egy gomb segítségével és a kormány összehajtott állapotban remek fogantyúként funkciónál. De ha azt szeretnéd, hogy a roller menetre készen várjon, akkor érdemes egy kitámasztóval rendelkező városi modellt választani.

Az összehajtható rollerek kissé ingatagabbak és kevésbé robosztusak, mint az ez egyrészes, nem összehajtható modellek, de nincsen ok az aggodalomra, amíg, a gyártó által ajánlott, maximális súlyhatárt nem lépi át a használó.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek