×
Menü

Cruiser Gördeszka Felfüggesztések

  Szűrő
Márkák
Tengely hossza
Hanger szélessége
Függő típusa

Jó tudni

Mi olyan különleges a cruiser felfüggesztésben?

Ha cruiser gördeszka építés előtt állsz, tudnod kell, hogy a felfüggesztés kiválasztásával kapcsolatban nincsenek kőbe vésett szabályok. Igazából két fő irány felé mehetsz: vagy ún. Standard kingpin-el rendelkező függőt használsz, mint a legtöbb street gördeszka esetében, vagy a longboardokra jellemző fordított kingpin-t választod.

A fordított kingpin-el rendelkező crusier felfüggesztéseket azoknak ajánljuk, akik főleg krúzolni terveznek a deszkájukkal, ugyanis ezek a függők nagyobb stabilitást biztosítanak, mint a standard függők. Azonban, ha trükközni is szeretnél a crusier gördeszkáddal, akkor érdemesebb a standard kingpin-es felfüggesztést választanod.

Válassz megfelelő méretű cruiser felfüggesztést

A cruiser felfüggesztés méretét illetően az a bevett szokás, hogy olyan széles felfüggesztést kell választanod, amilyen széles a deszkád maga. A longboardok esetében például egy-két mérettel nagyobb felfüggesztést is lehet választani, a stabilitás érdekében.Azonban, a cruiser gördeszkák lapja rövidebb a longboardokénál, így ha túl széles a felfüggesztés, akkor könnyen beszorulhat a cipőd hajtás közben a hátsó kerekek és a lap közé.

Egy átlagos cruiser felfüggesztés 150 mm széles, de fontos megemlíteni, hogy egy nagyon rövid és keskeny cruiser gördeszka esetében mindenképpen ún, mini cruiser felfüggesztést kell beszerezned.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek