×
Menü

Gördeszka lapok

  Szűrő
Színek
Márkák
Lap szélessége
Lap hossza
Lap anyaga
Előző
Következő
1 oldal / 8

Jó tudni

A gördeszka lapok anyaga és szélessége

A gördeszka gyártáshoz leggyakrabban használt alapanyag a juharfa, mivel az kiváló rugalmassággal és strapabírással rendelkezik. A legtöbb gördeszka lap a 7 rétegű falemezes konstrukciót használja, azaz 7 különálló faréteg van összepréselve.

Ami a szélességet illeti, nagyon fontos, hogy a cipőd orra enyhén lelógjon a deszkáról amikor ráállsz, ugyanis a stabil gurulást csak így tudod biztosítani. Mindazonáltal, a deszkádnak túl rövidnek sem szabad lennie, mert az rontja az egyensúlyt és növeli annak az esélyét, hogy leérjen a cipőd orra menet közben, amitől akár le is eshetsz a deszkáról.

A kicktail lap története

A piacon megjelenő első deszkák teljesen lapos lappal rendelkeztek, azonban hamar rájöttek, hogy egy felfelé görbülő farokrész, azaz kicktail segítségével megkönnyíthető az egyes trükkökhez szükséges koordináció és irányítás. A kicktail feltalálását Larry Stevenson nevéhez kötjük. Ha megnézzük a mai hagyományos gördeszkákat, akkor egyértelmű, hogy mindkét végük felfelé görbül és mindkettő segítségével lehetséges felpattintani a deszkát. A kicktail feltalálója 1969 szabadalmaztatta ezt, a dupla kicktail-es megoldást.

A gördeszka deck egyben önkifejezés is

Merülj el a széles gördeszka lap kínálatunkban. A komplett gördeszkákkal ellentétben, az itt található lapokhoz nem tartozik kerék, felfüggesztés vagy tengely. Ha kiválasztottad a neked legjobban tetsző lapot, akkor nekikezdhetsz a saját, egyedi gördeszkád építésének, felhasználva a kedvenc alkatrészeid. Néhány deszkánk grip tape-et is tartalmaz, de a legtöbb esetben azt is te magad választhatod ki.

Ki mondta, hogy csak a szabadban élvezheted a gördeszkádat? A nálunk található különböző színű és designú, divatos deszka lapokat kreatív célokra, például dekorációként, vagy polcként is használhatod. Ez által vihetsz egy kis deszkás stílust az otthonodba.

A gördeszka iparban igen gyakori, hogy az ismert márkák feltörekvő művészekkel kollaborálva alkotják meg a lap designját, hogy érdekesebbé és kifejezőbbé tegyék azt. Ebből adóan, nincs is jobb önkifejezési forma, mint megtalálni a hozzád legközelebb álló designal rendelkező deszka lapot.

Ha többet szeretnél tudni az egyes gördeszka lapok paramétereiről mint például szín, méret és a kiegészítők, tekints meg az adott gördeszka lapok specifikációit.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek