×
Menü

Agresszív Görkorcsolyák

  Szűrő
Márkák
Cipőméret
Kerékátmérő
Kerék keménysége
Keret típusa

Jó tudni

Agresszív görkorcsolya trükkökhöz és freestyle-ra

Ha a korcsolyát trükkökhöz és freestyle-hoz használnád, akkor az agresszív görkorcsolya a megfelelő választás. Az agresszív korcsolyázás egy speciális korcsolyázási stílus, ahol a fő cél az extrém trükkök végrehajtása. Egy agresszív korcsolyával olyan korit kapsz, amelyet használhatsz grindra, ugrásra, slide-ra és mindenféle trükkre.

Mi jellemző az agresszív görkorikra ?

Az agresszív görkorcsolya nagyon robusztus és tartós héjjal rendelkezik, ami ellenáll a kemény ütéseknek, ugyanakkor megóvják a lábad is. A kerekek nagyon kicsik, mert ezek a korcsolyák trükkökhöz és nem a gyors korcsolyázáshoz készültek. Ezenkívül a kis kerekek praktikusak, mivel nem kerülnek az útba trükkök, például grind közben.

Az agresszív görkorcsolya több részből áll: héj, bélés, szár, csúszófelület és a váz, amelyekbe a kerekek kerülnek. Ezek az alkatrészek eltávolíthatóak, ami azt jelenti, hogy az agresszív korcsolya kopott vagy sérült részeit ki tudod cserélni. A csúszófelület és a váz az a rész, amely a leginkább ki van téve a kopásnak. A kerekek cseréje helyett akár a teljes vázat is lecserélheted, ezzel teljesen új kerékbeállítást is kipróbálhatsz. Például választhatsz olyan vázat, amelyen csak két kerék van a külső oldalon, vagy esetleg egy freestyle vázat, amelyen nagyobb a csúszófelület. He többet szeretnél megtudni a kerekek beállításáról, olvasd el a Agresszív görkorcsolya vásárlási útmutatónk.

Hogyan használjam az agresszív görkorcsolyám?

Az agresszív görkorcsolya többek között utcai és parkban való korcsolyázáshoz is használható. Az utcai/freetyle korcsolyázásra városi környezetben vagy olyan helyen kerül sor, amelyet nem kifejezetten trükkök számára terveztek. Korcsolyázáskor mindennapi tárgyakat, például korlátokat és lépcsőket használnak akadályként. A kreativitás és a trükkökhez való megfelelő hely megtalálása az utcai korcsolyázás fontos része.

A parkban történő korcsolyázás a trükkök számára készített korcsolyaparkokban zajlik. A speciálisan elõállított akadályok lehetővé teszik a készségek fejlesztését és a trükkök sorozatának összekapcsolását.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek