Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

BMX Nyeregcsövek

  Szűrő
Színek
Márkák
Ülés
Nyeregcső hossza
BMX Nyeregcső Átmérője

Jó tudni

Találd Meg a Megfelelő BMX Nyeregcsövet

A BMX nyeregcső az az alkatrész, amely az ülést a BMX vázhoz rögzíti. Különböző hosszúságúak, különböző színűek, és ami a legfontosabb, különböző módon rögzítik az ülést. Fontos, hogy a nyeregcső kompatibilis legyen az ülés típusával, ezért sok bringás új nyeregcsövet is vásárol, amikor új ülést vesz.

Egyéb okok, amiért a sportolók úgy döntenek, hogy kicserélik a BMX üléscsövüket, azok lehetnek, hogy hosszabb vagy rövidebb nyeregcsövet akarnak, vagy hogy nagyobb szögben tudják beállítani az ülés pozícióját.

A BMX Üléscső Különböző Típusai

PIVOTAL BMX ÜLÉSCSŐ

Ez a legelterjedtebb nyeregcső típus. Az ülés könnyen rögzíthető a csőhöz egy csavarral, amelyet az ülés tetejéről lehet meghúzni vagy meglazítani. Az oszlopon és az ülés alján lévő fémfogakkal rögzül a helyére, és sokféle ülésszöget kínál.

STEALTH BMX ÜLÉSCSŐ

Ez a pivot kialakítás újabb változata, és egy eltéréstől eltekintve mindenben megegyezik. A stealth nyeregcső nem felülről, hanem alulról van rögzítve egy menetes lyukon keresztül. Ennek a típusnak nagy előnye, hogy nincs lyuk az ülésen.

COMBO BMX ÜLÉSCSŐ

A combo nyeregcső azért kapta a nevét, mert a nyeregcső és az ülés együtt van rögzítve, egy darabként. Ez azt is jelenti, hogy az ülés szögét nem lehet állítani. A combo stílus a beállítás hiányát azzal kompenzálja, hogy könnyű és tartós.

TRIPOD BMX ÜLÉSCSŐ

Ez a nyeregcső 3 ponton van rögzítve az üléshez, innen a tripod elnevezés. Szép, letisztult megjelenést biztosít anélkül, hogy lyuk lenne az ülésen. Hátránya, hogy csak 2 beállítási lehetőség van az ülés szögére.

RAILED BMX ÜLÉSCSŐ

A railed, azaz sínes üléscső 2 lemezzel rendelkezik, amelyek az ülés alatti sínek köré rögzülnek. Az csövön lévő lemezeken fogak vannak, amelyek lehetővé teszik az ülésszög széleskörű beállítását.

Nézd meg a BMX Ülések kínálatunkat is, vagy ha üléscsőbilincset szeretnél vásárolni, akkor nézd meg a BMX Üléscsőbilincseket.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek