Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Neoprén Vízicipők

  Szűrő
Márkák
Cipőméret
Vastagság

Mik Azok a Neoprén Vízicipők?

A vízicipő, más néven szörfcipő vagy búvárruha cipő, olyan vastag zokni, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy melegen tartsa a lábad a hideg vízben. Ezenkívül a neoprén cipők segítenek a lábak védelmében a koralloktól, az óceánban lévő éles tárgyaktól és a sziklás tengerparti területektől. Gyakori használatban vannak szörfösök, kite-osok, SUP-osok és egyéb vízi sprotok kedvelői között.

A Megfelelő Vízicipő Kiválasztása

A neoprén cipől kétféle stílusban - osztott orrú vagy kerek orrú - kaphatók.

A megfelelő vízicipő kiválasztása a te személyes preferenciádtól függ. Az osztott lábujjú vízicipőkben a nagylábujj elkülönül a többi lábujjtól. A legtöbb szörfös úgy véli, hogy az ilyen típusú cipők jobb egyensúlyt és deszkaérzetet biztosítanak. A kerek orrú neoprénbakancsok nem rendelkeznek elválasztóval, és kényelmesebb viseletnek tartják őket.

Hogyan Kell Illeszkedniük a Vízicipőknek?

A vízicipőknek szorosan kell illeszkedniük a bokádra és a lábadra. Nem lehetnek túl szűkek, mert különben elszorítják a megfelelő vérkeringést, és nem lehetnek túl nagyok sem, mert akkor a víz bejuthat, ami hideg lábfejet és rossz egyensúlyt eredményezhet. A szörfcipők általában 3 mm, 5 mm és 7 mm vastagságban kaphatók. A vastagabb cipők melegebbek, és a leghidegebb napokon is lehetővé teszik a hullámok meglovaglását, de egy kicsit kevésbé érzékenyek is, ami csökkentheti a deszkaérzést.

Ne felejtsd el megmérni a lábadat és ellenőrizni a mérettáblázatot, hogy olyan neoprén cipőt kapj, ami tökéletesen illik a lábadra. Az új vízicipődet eleinte talán egy kicsit túl szűknek érzed, de néhány használat után várhatóan nyúlik és jobban fog illeszkedni.

Teljes neoprén szettet keresel? Akkor nézd meg a Neoprén Ruhák, Neoprén Kesztyűk és Neoprén Sapkák és Csuklyák választékát.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek