×
Menü

Neoprén vízicipők

  Szűrő
Márkák
Cipőméret
Vastagság

Egy neoprén vízicipő melegen tartja a lábad a vízben

Egy pár neoprén vízicipő vagy egy minőségi szörfcipő a hideg vízben fontos eleme a felszerelésednek. Egy jó szörfcipőn múlhat, hogy képes vagy-e hosszú időn keresztül a hideg vízben élvezni a hullámokat, vagy a lábaid annyira hidegek, hogy az érzékelés elvesztése miatt nem sikerül egy hullámot se meglovagolnod.

Szerencsére nálunk kiváló minőségű vízipipők széles választékát találod, amik kényelmesek és melegen tartják a lábad, aminek köszönhetően több időt tudsz majd a vízben tölteni.

Kerek orrú vagy lábujjas neoprén cipőt válasszak?

Észrevehetted, hogy amíg néhány vízicipő kerek orrú, van néhány olyan is aminek lábujj formájú az orra.

A lábujjas cipők hasonlítanak az egyujjas vízicipőkre, ahol csupán a nagylábujj áll külön a többitől. Azok szerint akik ezeket a lábujjas cipőket részesítik előnyben, ez a formatervezés nagyobb egyensúlyt és stabilitást biztosít a deszkán.

Ezzel ellentétben a kerek orrú neoprén vízicipőket sok sportoló kényelmesebbnek találja.

Milyen méretű szörfcipőt válasszak?

Minden neoprén cipő a férfi cipők méretezését követi, és csak teljes méretekben kaphatóak, tehát nincsenek fél, és negyed méretek.

Az új cipők kicsit szorosak lehetnek, de idővel ki fognak tágulni és sokkal kényelmesebben illeszkednek majd a lábadra. Alapvetően az a szabály, hogy az új cipőben a lábujjadnak érintenie kell a cipő orrát amikor először próbálod. Néhány használat után ezek már tökéletesen fognak illeszkedni.

Mivel a szörfcipők a férfi méretezést követik, nőknek azt javasoljuk, hogy válasszanak egy vagy két mérettel kisebb cipőt, mint a normál cipőméretük.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek