×
Menü

Nadrágok

  Szűrő
Márkák
Méret
Előző
Következő
1 oldal / 2

Mi az a Deszkás Nadrág?

A deszkás nadrágokat és deszkás rövidnadrágokat általában a gördeszkások viselik, hogy megkönnyítsék a gördeszkázást. A gördeszkás nadrágok két kategóriába sorolhatók - szűk és bő nadrágok.

A szűk gördeszkás farmerek és nadrágok úgy készülnek, hogy a derékon szorosan illeszkedjenek, és a combok, vádlik és bokák mentén is szűkek legyenek. Így kisebb az esélye, hogy fennakadnak a korlátokon, így csökkentik az esés esélyét.

A laza gördeszkás nadrágok alacsonyan lógnak a derékon, és tágas szárakkal szabják őket. Előnyük a vékony nadrágokkal szemben, hogy könnyebb mozogni bennük.

Melyek a Legjobb Nadrágok Gördeszkázáshoz?

A legjobb deszkás nadrágok vagy rövidnadrágok kényelmesen illeszkednek, és elég tartósak és strapabíróak ahhoz, hogy esések esetén bármilyen felületen védelmet nyújtsanak. Bár a farmer a legnépszerűbb, a vastag pamutszövetek - például a vászon vagy a halszálkás pamut - szintén optimális választásnak számítanak szakadásmentességük és szellőző képességük miatt.

Hogyan Viseljünk Deszkás Nadrágot?

Egyenes szár, néhány centivel a boka fölött felhajtott végekkel. Ez az általános szabály a szűk gördeszkás nadrágok viselésére. A bő nadrágok jobban illeszkedhetnek ha övvel hordod őket. Nem akarod megkockáztatni, hogy lecsússzanak gurulás vagy trükkök közben.

Ne feledd, a gördeszkás nadrágok és rövidnadrágok nem kifejezetten csak gördeszkásoknak készültek. A gördeszkás ruházati márkák jól ismertek a kiváló minőségű és divatos termékeikről. A deszkás nadrágok menő dizájnjaikkal és kényelmes szabásukkal vagány, informális megjelenést biztosítanak neked.

Érdekel, hogy stílusos ruhákkal bővüljön a ruhatárad? Tekintsd meg Gördeszkás és Utcai Ruházat kínálatunkat.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek