×
Menü

Gyerek rollerek

  Szűrő
Márkák
Teljes magasság
A használó súlya maximum

Jó tudni

Gyerek rollerek minden színben és méretben

Az alábbi kategóriában megtekintheted az általunk kínált rollereket gyerekeknek, amik különösen úgy lettek kifejlesztve, hogy a kis rolleres minden igényének megfeleljenek. Egy kisgyereknek gyakran még túl nehéz egy hagyományos rollert használnia, ezért ajánljuk a szülőknek a gyerekek számára tervezet roller beszerzését annak érdekében, hogy a gyerkőc önfeledten élvezni tudja a gurulást.

A gyerek rollerek általánosságban könnyebbek és alacsonyabb kormánnyal rendelkeznek, a könnyebb irányítás és biztonság érdekében.

Nagykerekű roller gyerekeknek

A legjobb az, ha a rollerező kisgyerekek elkerülik az egyenetlen, kavicsos részeket útjuk során, de ha mégis ilyen helyre vetődnek, mindenképpen megfontolandó egy nagyobb vagy akár levegős kerékkel rendelkező roller választása. A felfújható gumis kerekek biztosítják a legjobb lengéscsillapítást, így a legideálisabbak a kavicsos, göröngyös utakra.

Háromkerekű gyerek rollerek

A hagyományos rollerek két kerékkel rendelkeznek és ezt az elrendezést követi a legtöbb gyerekeknek készült roller is. Mindazonáltal, léteznek új, a tradicionális roller kialakítását megkérdőjelező roller koncepciók, mint például a háromkerekű rollerek, melyek nagyobb stabilitást nyújtanak a gyerkőc számára, különösen álló helyzetben.

A háromkerekű rollereket valamivel nehezebb irányítani, azonban az egyik megoldás, amivel előrukkoltak az, hogy a két kereket hátulra helyezik, így a csemete csak az egyetlen első kerék kormányzásáért felelős.

Mi, a SkatePro csapata, azt ajánljuk, hogy mindenképpen egy háromkerekű rollert válassz az éppen csak járni tanuló gyermekeknek, hogy az elején biztosítva legyen a kellő egyensúly. Egy háromkerekű roller vásárlása remek módja annak, hogy a csemetéd megtanuljon egyensúlyozni mielőtt kipróbál egy kétkerekű rollert és sikerben gazdag élményeket szerezzen.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek