×
Menü

BMX Bukósisakok

  Szűrő
Színek
Márkák
Méret
Állítható méret
Előző
Következő
1 oldal / 3

Jó tudni

Mi Az a BMX Bukósisak?

A BMX bukósisakokat kifejezetten a fejed védelmére tervezték, bármilyen stílusú BMX-zést is űzöl. A BMX bukósisakok gyakran tartósabbak, mint más típusú bukók, hogy ellenálljanak a freestyle BMX-el járó megpróbáltatásoknak.

A BMX bukósisak viselése az egyik legfontosabb dolog, amit BMX-ezés közben tenned kell. Ez legyen az egyik első védőfelszerelés, amit megvásárolsz, és minden alkalommal viseld, amikor bringázol. A BMX biciklis sisak nem csak a fejedet tartja biztonságban, de extra magabiztosságot is ad, akámelyik irányzatban nyomulsz. A biztonság érdekében fontos, hogy szoros, jól illeszkedő sisakot viselj.

Hogyan Válasszak BMX Bukósisakot?

Az, hogy milyen típusú sisakot viselsz, attól függ, hogy milyen stílusban BMX-zel. A BMX-hez használt sisakok leggyakoribb fajtái a nyitott és a zárt sisakok. A nyitott sisakok klasszikus gördeszkás kinézettel rendelkeznek és leggyakrabban freestyle BMX-hez használják őket. Menő, letisztult dizájnjuk miatt számos más sportágban is látni őket. Kemény burkolatú kialakításuk tartós és könnyű sisakot eredményez.

A zárt BMX bukósisakok nagyobb védelmet nyújtanak, mint a nyitott sisakok, azonban általában nehezebbek és drágábbak is. Ezeket a sisakokat jellemzően Cross BMX versenyeken használják, és nem csak a fejet, hanem az arcot is védik.

Készülj fel BMX kalandjaidra további szerteágazó BMX Védőfelszerelés kínálatunkból

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek