×
Menü

Pólók

  Szűrő
Színek
Márkák
Méret
Szabás
Nyakkivágás
Ujj
Előző
Következő
1 oldal / 3

Mik Azok a Deszkás Pólók?

A gördeszkás pólók a teljes gördeszkás megjelenésed kulcsfontosságú részét képezik. A deszkás ruhákra szakosodott márkák az iparág legnagyobb cégei közé tartoznak, és dizájnjaik világszerte felismerhetőek. A deszkás pólók lehetnek k rövid ujjúak vagy hosszú ujjúak. Így akár szenvedélyes gördeszkás vagy, akár csak szereted a deszkás stílust, biztosan lesz valami, ami megragadja a figyelmedet.

A deszkás pólók különböző design-al kaphatók. Lehet batikolt, vagány mintával nyomtatott vagy egyszerűbb, minimalista stílussal rendelkező megjelenést is találni. A pólók általában pamutból készülnek, így biztosítva egy tartós terméket, amibe nem izzadsz bele olyan könnyen.

Melyek a Legjobb Ruhák Gördeszkázáshoz?

Az ideális gördeszkás pólóknak kényelmesnek kell lenniük, és nem szabad korlátozniuk a mozgásodat. Sokan inkább a laza szabású pólókat választják, amelyek biztosítják a mozgékonyságot és a rugalmasságot. Sok márka azonban normál és vékony szabású pólókat is gyárt. Ne felejtsd el megnézni a mérettáblázatot, hogy biztosan azt a szabást kapd, amit keresel.

Míg a deszkás pólók a klasszikus gördeszkás megjelenést biztosítják, a hosszú ujjú ingek és pólók segíthetnek melegen tartani a hűvösebb estéken, és egy kis védelmet nyújtanak.

A megfelelő póló kiválasztása azonban csak egy része a deszkás öltözékednek, nézd meg mellé a teljes Deszkás és Utcai Ruházat kínálatunkat.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek