×
Menü

Skate T-Shirts

  Szűrő
Márkák
Méret
Előző
Következő
1 oldal / 3

Deszkás pólók mindenkinek

Nem számít, hogy deszkás vagy-e, vagy csak kényelmes lés menő ruhákat keresel, az itt található deszkás ruhák tökéletesek lesznek számodra.

A deszkás pólók számos stílusban, formában és színben kaphatóak. Választékunk számos terméket tartalmaz a legmenőbb márkáktól, így biztos lehetsz abban, hogy ezek a legmenőbb és a legminőségibb termékek a piacon. Bármilyen stílust is képviselsz, itt megtalálod.

Deszkás stílus hosszú ujjú pólókkal

A hosszú ujjú pólók az év minden évszakában használhatóak, és sokféle ruhával kombinálhatóak. A hosszú ujjú pólók egyik népszerű változata a baseball póló. Ezek könnyen felismerhetőek, mivel az ujjak színe gyakran különbözik a póló többi részétől.

Nyári estéken és az őszi szezonban a hosszú ujjú póló nagyon hasznos lehet, ahoz, hogy ne fázz. Télen pedig a pólód egy hoszsú ujjú póló fölé véve, extra rétegként még jobb szigetelést nyújt, miközben a klasszikus deszkás megjelenésedről is gondoskodik. Rengeteg hosszú ujjú pólót és baseball pólót találsz a SkatePro választékában.

Használatra tervezve

Ha sok időt töltesz a deszkádon, vagy csak nagyon aktív vagy, akkor a deszkás pólókat neked találták ki. Ezeket a pólókat úgy tervezték, hogy mindemellett, hogy jól illeszkednek, nagyon kényelmesek is, és szabadságot adnak a mozgásban.

Mi magunk is viseljük ezeket a pólókat a SkatePro-nál, ezért biztosak vagyunk benne, hogy a pólóink kiváló minőségűek, és hogy kemény használatra készültek. A deszkás pólók már évek óta divatosak, és kényelmességének és formatervezésének köszönhetően ez így is marad.

Olyan neves márkák képviseltetik maguk az oldalunkon, mint a DC, Vans, Emerica, Element, Dickies, Volcom, Etnies, Alis, Independent és még sokan mások.

A legnépszerűbb dezskés pólók gyerek méretben is is kaphatóak, mivel tudjuk, hogy a fiataloknak is fontos a menő, és kényelmes ruházat.

Hosszú ujjú gördeszkás pólók több féle stílusban

A hosszú ujjú pólók és baseball pólók sokféle különböző stílusban és mintával kaphatóak. Néhányuknak hosszú ujja van, másoknak csak háromnegyedes ujja van. Általában kaphatóak laza, normál és szűkebb kivitelben is.

A hosszú ujjú pólók anyaga gyakran pamut és néha rugalmas anyagot adnak hozzá a szorosabb illeszkedés érdekében. Ebben a kategóriában találsz hosszú ujjú pólókat mind nők, mind férfiak részére.

Hogy megtartsák a mintájukat és színüket - mosd kifordítva

Ha szeretné megőrizni a deszkás pólóid minőségét, kifelé fordítva, 30–40 fokos hőmérsékleten mosd. Ily módon a belső szín kissé elhalványulhat, de a póló külső része és a minta változatlan marad. A 100% pamutból készült ruhák normál mosáskor nem zsugorodnak, viszont a szárítógépben igen. Tehát ha a pólód tökéletesen illeszkedik, inkább felakasztva szárítsd.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek