Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Gördeszka szerszámok

  Szűrő
Színek
Márkák

Gördeszka kulcskészlet - egy deszkás legjobb barátja

Csekkold le széleskörű Y-és T kulcs, valamint multitool választékunkat. Az ebben a kategóriában található szerszámok mindegyike kifejezetten gördeszkához készült.

Ha deszkázol, akkor mindenképpen szükséged van egy gördeszkás kulcskészletre. Nincs is annál rosszabb, mint amikor meg kell szakítanod a trükközést a parkban vagy a kedvenc spot-odnál csak azért, mert kilazult egy csavar és emiatt haza kell menned.

Egy saját gördeszka kulcskészlettel karbantarthatod és megjavíthatod a gördeszkád egyes alkatrészeit. Egy T-kulccsal szinte minden probléma megjavítható helyben és emelett csomó más szituációban is hasznos lehet a deszka szerelésen kívül is.

Egy deszkás T-kulcs életmentő lehet

A deszkás kulcskészlet méretéből adódóan kényelmesen elfér a táskádban, így magaddal tudod vinni, hogy a lehető legfelkészültebb legyél minden szituációban. Ha még nincsen deszkás kulcskészleted, akkor itt az ideje beszerezni egyet, ugyanis a gördeszka után tényleg ez a deszkások másik legjobb barátja.

Amint azt láthatod, kínálatunkban számos azonos és jó minőségű szerszám található, amely képes elvégezni ugyanazt a feladatot. Így a megfelelő kulcskészlet kiválasztásánál vedd figyelembe a designt - és válaszd a neked legjobban tetszőt! Mi, természetesen a SkatePro kulcskészletét ajánljuk, azonban az általunk forgalmazott többi márkájú szerszám is azonosan magas minőségű.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek