Black Friday Hét
Spórolj akár 60%-t  -  Több mint 1000 leárazott termék  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

Roller Kiegészítők & Egyéb

  Szűrő
Márkák

Mik a Freestyle Rolleres Alapvető Kiegészítői?

A rolleres kiegészítők nélkülözhetetlenek az összes freestyle roller sportoló számára, akik a parkban vagy az utcán töltik a napjukat. Egy vizes palack mindig elengedhetetlen, sok szakember hangsúlyozza annak fontosságát, hogy hidratáltan tartsd magad a hosszú sessionök alatt.

Egy válltáska vagy egy keresztben hordható övtáska optimális választás azok számára, akik a kulcsaikat, pénztárcájukat vagy telefonjukat szeretnék magukkal vinni. Számos márka kínál övtáskákat, amelyekben a szükséges dolgokat hordozhatod rollerezés közben, anélkül, hogy a mozgásszabadság és a teljesítmény rovására menne.

Megérik a Freestyle Rolleres Kiegészítők?

Ha személyre szeretnéd szabni a rolleres élményt, a márkás reklámtermék kulcstartók és matricák remek választásnak bizonyulnak. Egyedinek érezheted magad az úton, miközben támogatod kedvenc rolleres közösséged. A PopGripz friss kiegészítője lehet az okostelefonodnak, és bárhol megnézheted kedvenc rolleresed.

Soha ne feledkezz meg a védőfelszerelésről, ez a legbiztonságosabb kiegészítő, amellyel kiegészítheted a gyűjteményed. Nézd meg a Roller Védőfelszerelés kínálatunkat is.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek