Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Felnőtt Szabadidős Jégkorcsolyák

  Szűrő
Márkák
Cipőméret
Cipő/Héj
Cipő anyaga
Bélés tulajdonságai

Jó tudni

Felnőtt jégkorcsolyák széleskörű használatra

Az alábbi kategóriában hobbi célra találhatsz jégkorcsolyákat - szinte bármely korosztály számára. Ezek a jégkorcsolyák nem olyan drágák mint a professzionális korcsolyák, de mégis a csatos rendszernek köszönhetően megfelelő tartást biztosítanak a bokának.

Jégkorcsolyáink a szórakozás mellett gyakorlásra és jéghokizásra is kiválóan alkalmasak. A téli szezonban a biztosnágosnak ítélt befagyott tavakon, vagy a helyi jégpályán ki tudod magad próbálni ebben a sportban. Ha szerencséd van, akkor a helyi jégpályád még disco-t és más bulis eseményeken is szervez a téli hónapokban.

A jégkorcsolyázás mindenki által élvezhető sport, nem számít, hogy a jégen ügyesen manőverező vagányokhoz vagy az inkább Bambira emlékezető mozdulatokat tevő kezdőkhöz tartozol. A jégpálya elég nagy mindenki számára és nem is hinnéd, hogy milyen gyorsan meg lehet tanulni a jégen való egyensúlyozást.

Saját felnőtt korcsolya előnyei

Egy saját pár jégkori birtoklása számos előnnyel jár:

Sporólj vele

Ha rendszeresen látogatod a jégpályát, akkor sok pénzt és időt takaríthatsz meg ha bérlés helyett, saját korcsolyával érkezel a pályára. Mivel egy egyszerű jégkorcsolyát már viszonlyag olcsón be tudsz szerezni, már akár az első téli szezon alatt megtérülhet a befektetésed.

Korizz bárhol bármikor

Ha egy saját pár jégkorival rendelkezel, nem függessz többé a korcsolya kölcsönző nyitvatartási idejétől és sorban se kell többet állnod. Ez által bármikor látogathatod a szabadtéri jégpályákat - akár éjjel nappal is. A kései vagy túl korai időpontokban valószínű kevésbé lesz zsúfolt a jég is, így több helyed lesz gyakorolni.

A lábadhoz igazítva

Az új jégkorcsolyát be kell törni, vagyis minél többet használod, annál jobban alkalmazkodik a lábad formájához az idő során. Ezért is, egy saját jégkori mindig kényelmesebb, mint a kölcsönzőkben található, sok különböző lábformájú ember által használt jégkorcsolyák.

A saját, már megszokott jégkorcsolyákon sokkal magabiztosabban fogsz állni, könnyebb lesz gyorsabban korizni és trükköket, ugrásokat elsajátítani.

Hibrid jégkorcsolyák

A hibrid jégkorcsolya egy újfajta korcsolya típus, ami gyakorlatilag az egysoros görkorcsolyák cipőinek kényelme és a jégkorong korcsolya pengéjének a keresztezése. A rendkívül kényelmes korcsolya cipőnek köszönhetően, ha a nyári időszakban görkorcsolyáztál, akkor gond nélkül menni fog az átállás télen a jégkorcsolyára.

Tekintsd meg a széles felnőtt és hibrid jégkorcsolya választékunkat ezen az oldalon és találd meg a számodra tökéletes jégkorcsolyát.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek