Black Friday Hét
Spórolj akár 50%-t  -  Több mint 3.000 leárazott termék  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

Gyerek Gördeszka Védőfelszerelés

  Szűrő
Színek
Márkák
Méret
Belső körfogat

Milyen védőfelszerelésre van szükségük a gyerekeknek gördeszkázáshoz?

A gördeszkázás egy szórakoztató és egészséges tevékenység a gyerekeknek, ellenben, mint bármely sport során, itt is meg van a lehetősége az esetleges sérüléseknek. A megfelelő védőfelszereléssel, a gördeszkázással társított veszélyek minimalizálhatóak. Köztudott, hogy a bukósisakok elengedhetetlen hozzátartozói a deszkázásnak, de a kisebbeknek érdemes további védőfelszerelést is viselni.

A gördeszkázó fiatalok számára népszerű a 3-as csomagok vásárlása, melyek csukló-, könyök- és térdvédőket is tartalmaznak. A térd- és könyökvédők a kulcsai a vágások és felületi sérülések megelőzésének. Az ideális védőfelszerelés kényelmesen rögzít, emellett elég mozgásteret engedve.

Szükséges a gyerekeknek a csuklóvédő viselete gördeszkázáshoz?

A csuklóvédők gyerekek számára megelőzhetik a vágásokat, zúzódásokat és akár még a törött csontokat is. Noha a deszkázóknak fontos megtanulniuk nem a kezüket használni eséseknél, hanem kihasználni a térd- és könyökvédő adottságait, ez viszont egy bizonyos időbe kerülhet. A csuklóvédők pedig óriási segítséget nyújthatnak, amíg a gyermeked kezdő/tanuló fázisban van.

A bukósisak és védőfelszerelés mellett, érdemes lehet a protektor nadrágok használata is. Ezek párnázott nadrágok a ruházat alá, amelyek megvédik a gyermekek derekát és combjait is. A megfelelő védőfelszereléssel a gyermekek nem csak biztonságban érezhetik magukat, de sokkal nagyobb önbizalommal kezdhetik a sport elsajátítását.

Szeretnél egy bukósisakot a gyerekednek? Nézd meg a Gyerek Bukósisakjaink választékát.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek