×
Menü

Freestyle Roller Kormányok

  Szűrő
Színek
Márkák
Kompatibilis
A kormány külső átmérője
Kormány magassága
Kormány anyaga
Előző
Következő
1 oldal / 2

Jó tudni

Egyrészes roller kormányok - tartósak és erősek

A roller kormányok, angolul scooter bar, rengeteg színben és stílusban kaphatóak, hogy biztosan kitűnj a tömegből. Méretükben is eltérnek, így ki tudod választani a magasságodhoz és stílusodhoz tökéletesen illő kormányt. Minden freestyle roller kormány egy darabból áll, így tartósabbak és erősebbek mint az összecsukható rollerek kormányai.

Standard és nagyméretű roller kormányok

Mielőtt freestyle roller kormányt vásárolsz, fontos eldöntened hogy standard vagy nagyméretű kormányt szeretnél.

  • A standard kormányok külső átmérője 32mm és a belső átmérője 28mm.
  • A nagyméretű kormányok külső átmérője 35mm és a belső átmérője 28 vagy 32 mm.

Az, hogy melyik méretet választod, az teljes mértékben a te személyes preferenciádon múlik. De ne feledd, amennyiben nagyméretű kormányt választasz, egy HIC kompresszióval rendelkező villára lesz szükséged. Viszont a 28mm belső átmérőjű nagyméretű kormányok kompatibilisek a standard villákkal.

Alumínium, acél vagy titánium freestyle roller kormányt válassz?

A nagyméretű, 32mm belső átmérővel rendelkező roller kormányok gyakran acélból készülnek. Ezek egy kissé nehezebbek, viszont erősek és nagyon tartósak.

A nagyméretű, 28mm belső átmérővel rendelkező roller kormányok általában alumíniumból készülnek. Ezek a kormányok nagyok könnyűek, de nem olyan tartósak mint az acélból készült társaik. Másrészről viszont a kis súlyának köszönhetően könnyebbé válnak az ugrások és trükkök ezért remek választás parkokba.

Léteznek titániumból készült roller kormányok is. Mint az előző két típus, ez is lehet standard vagy nagyméretű. A titánium roller kormányok nagy előnye, hogy könnyűek mégis nagyon erősek és tartósak. Ezek a kormányok drágábbak mint a másik két típus, viszont hosszú távon megéri a befektetést.

Y-bar és T-bar rollerekez

A roller kormányoknak két fő típusa van, a Y-bar és a T-bar.Ennek a két típusnak számos változata is létezik. A nevük árulkodik ezeknek a típusoknak a formájáról. Az Y-bar Y alakú, és 3 rész összeforrasztásával készül, míg a T-bar T alakú és 2 részt forrasztanak össze. Néhány T-bar rendelkezik megerősítéssel a forrasztás körül a tartósság érdekében. Néhány freestyle roller kormánya befelé irányuló dőlésszöggel rendelkezik, mint ahogyan ez sok biciklin látható. Az, hogy szükséged van-e erre a dőlésszögre szintén a te stílusodon és preferenciádon múlik.

Ezen az oldalon megtalálod a roller kormány választékunk. Ha szeretnél többet megtudni a roller kormányokról, olvasd el a Roller Kormány Vásárlási Útmutatónk..

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek