Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Adatvédelmi irányelvek

1. Általános információ

 1. Ez a személyes adatok feldolgozásáról szóló irányelv (“Adatvédelmi irányelvek”) leírja, hogy a SkatePro (“mi”, “miénk”, “minket”) miként gyűjti és kezeli a személyes adataid.
 2. Az Adatvédelmi irányelvek érvényesek az általad megadott, valamint az általunk a skatepro.hu honlapon (“a honlap/weboldal”) keresztül gyűjtött információkra.
 3. A SkatePro a weboldalon / honlapon gyűjtött személyes adatok adatkezelője. Amennyiben kérdésed vagy megjegyzésed van ezzel az irányelvvel kapcsolatban, illetve abban az esetben, ha érvényesíteni szeretnéd az itt említett jogaid, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén: 
  SkatePro ApS, Omega 6, 8382 Hinnerup, +36 21 200 7813, email@skatepro.hu
 4. Amennyiben változtatunk az adatvédelmi politikánkon, a változások ezen az oldalon jelennek meg
 5. Ez a 2.0 verziója az adatvédelmi irányelvünknek. (Dátum: 2018-05-01)

2. Mely személyes adatokat gyűjtjük?

 1. Amikor meglátogatod a honlapot, automatikusan információkat gyűjtünk rólad és a honlap használatáról, pl. a böngésződről, az IP-címedről, a meglátogatott oldalakról és a használt keresési kifejezésekről.
  a.  A cél a felhasználói élmény és a honlap működőképességének optimalizálása, valamint célzott marketing elvégzése, beleértve a Facebookon és a Google-on keresztül történő újracélzást.
  b.  Az adatkezelés jogalapja az EU általános adatvédelmi rendeletének 6(1)(f) cikkelye.

 2. Amikor terméket vásárolsz tőlünk, vagy a weboldalon keresztül kommunikálsz velünk, az általad megadott adatokat összegyűjtjük, pl. név, cím, e-mail, telefonszám, fizetési mód, kézbesítés típusa, milyen termékeket vásároltál, mely termékeket küldted vissza, és az IP-címet, amelyről a vásárlás történt.
  a.  Ennek az a célja, hogy a megrendelt termékeket sikeresen tudjuk kézbesíteni, valamint hogy adminisztráljuk a jogaid visszaküldésre és panaszra. Az IP címed azért kerül mentésre, hogy megelőzzük a csalásokat. A vásárlásokkal kapcsolatos információkat szintén kezelhetjük a törvényi előírások betartása érdekében, ideértve a könyvelést is. Az adatkezelés jogalapja az EU általános adatvédelmi rendeletének 6(1)(b)(c)(f) cikkelyei.

 3. Amikor feliratkozol a hírlevelünkre, a neved és az e-mail címed kerül mentésre.
  a.  Ennek az a célja hogy fenntartsuk az érdeklődésed a hírleveleink iránt.
  b.  Az adatkezelés jogalapja az EU általános adatvédelmi rendeletének 6(1)(f) cikkelye.

3. Kihez jutnak el a személyes adataid

 1. Információk, mint név, cím, e-mail, telefonszám átadásra kerül a szállítmányozó cég számára, akik a megvásárolt csomagot kézbesíti.
 2. Az adatok továbbíthatóak külső partnereknek, akik az adatokat a mi nevünkben kezelik. Külső partnereket használunk a weboldal műszaki műveleteire és fejlesztésére, hírlevelek terjesztésére és célzott marketingre, ideértve az újracélzást, valamint a weboldalunkon és termékeinkről szóló véleményezést. Az Adatfeldolgozóknak tilos az adatokat más célra felhasználni, mint a velünk kötött megállapodás teljesítésére, és titoktartási kötelezettségük van adatok felhasználására vonatkozóan.Minden adatfeldolgozóval írásbeli adatfeldolgozási megállapodásokat kötöttünk, amelyek a személyes adatokat a mi nevünkben kezelik.
 3. Ketten az adatfeldolgozók közül, Google Analytics/Google LLC. és Facebook Inc.,  székhelye az USA-ban található. Az adatfeldolgozók tanúsítása biztosítja a szükséges óvintézkedéseket az adatok USA-ba történő továbbításához. az EU-U.S. adatvédelmi pajzs, cf. az EU általános adatvédelmi szabályzatának 45. cikkelye alapján.
  a.  A Google LLC tanúsítványának másolata itt található: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  b.  A Facebook Inc. tanúsítványának másolata itt található: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC

4. A jogaid

Annak érdekében, hogy átláthatóságot biztosítsunk az adataid kezelésében, adatkezelőként tájékoztatnunk kell a jogaidról. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a jogokat, amelyekre tőlünk vevőként jogosult vagy. Ha szeretnél élni e jogok bármelyikével, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot írásos formában. Felhívjuk a figyelmed, hogy ésszerű kétség esetén hitelesítési igazolást kérhetünk tőled.

 1. A hozzáférés joga
  Mindig jogosult vagy elkérni tőlünk az általunk feldolgozott adataid másolatát. 
 2. Helyesbítés joga
  Amennyiben hibát észlelsz a személyes adataidban, jogod van annak kijavítására illetve frissítésére.
 3. Törlés joga
  Bizonyos esetekben jogod van arra, hogy személyes adataid részben vagy egészben töröltesd velünk, pl. ha visszavonod hozzájárulásod, és nekünk pedig nincs más jogalapunk az adataid feldolgozásának folytatására. Nem vagyunk kötelesek törölni a személyes adataid, ha azok szükségesek a jogi kötelezettségeink teljesítéséhez, vagy jogi követelés felállításához, gyakorlásához vagy védelméhez.
 4. A feldolgozás korlátozásának joga
  Bizonyos esetekben jogodban áll  a személyes adataid feldolgozását csak a tárolásra korlátozni, például ha úgy gondolod, hogy a feldolgozott adatok helytelenek. 
 5. Az adatok hordozhatóságához való jog
  Bizonyos esetekben jogod van a személyes adataid megszerzéséhez, amelyeket korábban te adtál meg nekünk. Ezekben az esetekben az adatokat strukturált és általánosan használt, géppel olvasható formátumban kapod meg és jogod van ezeket az adatokat egy másik adatkezelőhöz továbbítani.
 6. Tiltakozási jog
  Mindig jogod van kifogást emelni személyes adataid közvetlen marketing céljából történő feldolgozása ellen, ideértve az általunk végzett profilozást is a marketingünk célzása érdekében. Mindig jogodban áll kifogást emelni az adatkezelés ellen, amelyet jogos érdekeink alapján teszünk (lsd. Adatvédelmi irányelvek 2.1 & 2.3) amennyiben ez a kifogás a személyes helyzeteddel kapcsolatos.
 7. A hozzájárulás visszavonásának joga
  Bármikor jogod van visszavonni a korábban megadott személyes adataid feldolgozására vonatkozó hozzájárulásod.
 8. Panasz benyújtásának joga
  Jogod van panaszt benyújtani az adataid kezelésével kapcsolatban a dán adatvédelmi ügynökségnél: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 Koppenhága K, dt@datatilsynet.dk, +45 33 19 32 00. 

5. Személyes adatok törlése

 1. Információ a weboldal használatáról (lsd. Adatvédelmi irányelvek 2.1), akkor törlődik, ha egy éven keresztül nem látogattad a weboldalunk.
 2. A hírlevelünkre való regisztrációval összegyűjtött információkat akkor kerülnek törlésre, amennyiben visszavonod a hozzájárulásod. Ugyanez vonatkozik a termékekről és a vásárlási élményedről megosztott véleményedre.
 3. A weboldalunkon végzett vásárlásokkal kapcsolatban megszerzett információkat (lsd. Adatvédelmi irányelvek 2.2) 5 évig tároljuk, így a termék élettartama során tanácsot tudunk adni az általad vásárolt termékhez tartozó alkatrészekről. A számviteli adatokat 5 évig, a pénzügyi év végéig tárolják, a dán könyvelési törvény előírásainak megfelelően.
 4. Minden információ hosszabb ideig tárolható, ha jogosan szükségünk van hosszabb tárolásra, pl. ha jogi követelés megállapítása, gyakorlása vagy védelme szükséges, vagy ha a tárolásra szükség van a jogi követelmények teljesítéséhez.

6. Biztonság

 1. Megfelelő műszaki és szervezeti biztonsági intézkedéseket hajtottunk végre a személyes adatok véletlen és illegális megsemmisülésének, elvesztésének, megváltoztatásának és romlásának, valamint az illetéktelen hozzáférés vagy a visszaélés megakadályozása érdekében.
 2. Csak azok a munkavállalók férhetnek hozzá, akiknek a munkájuk elvégzéséhez valóban szükségük van a személyes adataid hozzáféréséhez.
SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek