A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Malavita Est Snowboard Bindings

(8)
Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

A(z) Burton Malavita Est egy pár all mountain, freeride és freestyle stílushoz való snowboard kötés ami megfelelő középhaladók és haladók számára. Ezekkel a Burton kötésekkel beveheted a lejtőket akár az ápolt vagy por hóban, parkokban vagy csöveken. Miután a bakancsod a kötésbe csúsztatod, biztonságosan meghúzhatod a pántokat. A magas támasztékú kötés remek támogatást és stabilitást nyújt a lejtőkön, akár az éles kanyarokon nagy sebességeknél. Ha szeretnéd, hogy végtelen sok pozíciót be tudj állítani, lehetséges a Channel rögzítőrendszerrel felszerelni ezeket a kötéseket.

  • A Zero Forward Lean dizájn a támasztékokon ideális a nyugodt és gondtalan érzéshez - a dőlésszögön pedig bármikor változtathatsz.
  • Az úgynevezett Heel Hammock rendszerrel, amely a függőágy működésének mintájára készült, hihetetlen gyors reakciót érezhetsz a sarokmozdulataidra.
  • A Burton dialFlad™ rendszere lehetővé teszi, hogy nagyon pontosan állítsd be a kötés dőlésszögét - állítsd magasabbra, ha a csöveken szeretnél csúszni, csökkentsd a jib trükkökhöz.
  • Az Asym Hammockstrap egy kényelmes és majdnem észrevehetetlen bokapánt egy asszimetrikus lemezzel, ami remek reakcióképességet biztosít.
  • A Supergrip Capstrap 2.0 egy lábujjpánt, melynek magja szilárd anyagokból készült az extra támogatásért, kívül lágyabb bélésanyaggal a kényelemért és alátámasztásért.
  • A Double Take csatok megnövelt nyomatékának köszönhetően nem kell annyira erőlködnöd a bakancsod sikeres és biztonságos rögzítéséhez a kötésekben.
  • A fokozott kényelem érdekében az Autocant Fullbed rendszer kétféle, különböző sűrűségű anyagokból készült EVA bélést kínál, mely természetes helyzetben tartja a bakancsod a testtartástól és szögtől függetlenül.
  • A B3 Gel egy párnázás, ami tökéletes csillapítást biztosít, ami ellenáll az ismétlődő erőhatásoknak anélkül, hogy eltörne vagy megkeményedne a hideg hőmérsékletben.
  • Az egykomponensű alaplemez egyenletes reakciót és tapintást biztosít.
  • A Highback Canting tükrözi az alsóláb dőlésszögét, hogy növelje a kapcsolatot és stabilitást.

Specifikációk

Flex:
Közepes
Extra Funkciók:
Zero Forward Lean Hi-Back, Heel Hammock, Forward Lean - Dialflad, Asym Hammockstrap, Supergrip Capstrap 2.0, Double Take Buckles, Autocant Fullbed, B3 Gel, Single-Component Baseplate Construction, Highback Canting
Kötési rendszer:
Strap in
Kötés rögzítése:
Channels
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Stílus:
All Mountain, Freeride, Freestyle
Hi Back magassága:
Magas
Nem:
Férfi, Unisex

Ugyan ettól a márkától

Összes megjelenítése

vélemény   (8)

I was skeptical at first ordering from a different country but seeing the great price offered for the bindings and fast shipping I took a chance and I have to say it was an amazing experience. SkatePro is a great place to shop and they have great customer service as well. Thank you for the experience and hope to shop here again.
Mohammad Nasim Zamani (West Hills)
2020.02.17
Értékelés: 5 az 5-ből!
Alles Bestens!
Daniel Bencek (Lochau)
2021.01.27
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 8 vélemény megjelenítése
SkatePro