A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Reflective Vest Net

(3)
Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

Bemutatjuk a Swenor Reflective Vest Netet, a tökéletes könnyű és lélegző mellényt sífutáshoz vagy görkorcsolyázáshoz. Maradj látható a következő kalandod során, akár a kora reggeli órákban, akár egy borult napon. A mellény fényvisszaverő részletekkel rendelkezik, amelyekkel a szembejövő forgalom is láthat téged.

A rugalmas és könnyű 3D Mesh szövet teljes légáteresztő képességet biztosít a csúcsszintű teljesítmény és kényelem érdekében. Vezessen könnyedén, tudva, hogy a szélálló anyag védelmet nyújt az enyhe széllel és a hideggel szemben.

Bízz a Swenor Rollerskisben minden téli sportolási igényedben. A férfiak, nők és juniorok számára tervezett mellény tökéletes ahhoz, hogy aktív és látható maradjon a következő edzés vagy verseny során.

Specifikációk

Típus:
Vest
Felhasználás:
Sífutás, Síroller
Szigetelés:
Nem
Nem:
Férfi, Női, Junior

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (3)

Bei der Weste ging beim ersten Tragen die Naht unterm Arm bereits auf. Für den Preis war mir die Qualität zu gering (eher eine reine Warnweste).
Ulrich Schmidt (Attendorn)
2016.08.10
Értékelés: 2 az 5-ből!
Válasz SkatePro-tól:  Am besten ist es in solch einem Fall, dass man sich mit ein paar Fotos an unseren Kundendienst wendet, damit diese den Fall darauf prüfen können, ob es sich um eine Reklamation handeln könnte.

/Gregor
Mind a 3 vélemény megjelenítése
SkatePro