×
Menü

Ruházat

Deszkás ruhák és cipők

A streetwear azaz az utcai ruházat a kényelemről, a tartósságról és az időtlen formatervezésről ismert, ezért van az is, hogy rengetegen hordanak deszkás ruhákat és cipőket a mindennapokban is, és ez az egyik domináns stílusirányzat napjaink divatjában is.

Különböző ruhadarabok, mint a sapkák, cipők és pólók eljutottak a divatvilág csúcsára, és ikonokká váltak anélkül, hogy veszélybe sodornák az egyetlen dolgot amire tervezve letek - a deszkázás.

A nagy laza farmertől és a széles pólótól a vékony szabású farmerekig és ingekig. A deszkás stílus több különféle stílust ölel fel és nem csak egy adott közönség számára tervezték, bárki hordhatja a dezskásoktól az üzletemberekig.

Deszkás ruházati márkák széles választéka

Az összes márka közül a legjobbakat és a legerősebbeket választottuk, így mindig a legújabb és legmenőbb az utcai ruhák és cipők közül válogathatsz. Válogass több mint 100 nadrág, póló, hosszú ujjú póló, ing, pulóver, dzsekik, sapkák és zokni között.

Ezenkívül kiegészítők széles választékával is rendelkezünk, mint például napszemüvegek, kulcstartók, karkötők és még sok más. Minden olyan elem, amely segít kitűnni a tömegből.

Streatwear kifejezetten deszkázásra

Mi magunk is viseljük a ruhákat amiket itt találsz, így biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb minőségű cuccokat áruljuk, amik tökéletesek deszkázásra. Hiszünk abban, hogy a deszkás ruhák nem csak felnőtteknek valóak, ezért a legmenőbb cipőink és ruháink gyerek méretben is elérhetőek.

Mindig azon dolgozunk, hogy új menő ruhákat és fantasztikus márkákat találjunk, ezért érdemes időről időre ránézned erre a kategóriára.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek