×
Menü
YOW

Huntington Power Surfing Series Surfskate

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Lovagolj az utcákon a szörfösök kecsességével és stílusával a YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate-tel, amely a végső járgány a feltörekvő hullámsiklók és a tapasztalt vízi sportok szerelmesei számára egyaránt.

Ez a prémium juharból készült szörfkorcsolya kivételes szilárdsággal, tartóssággal és rugalmassággal büszkélkedhet, így tereptől függetlenül zökkenőmentes utazást biztosít. A nagyvonalú 30 hüvelykes fedélzethosszal és 9,5 hüvelykes szélességgel a YOW Huntington Power bőséges helyet biztosít a kényelmes lábtartáshoz és a könnyű manőverezhetőséghez.

Az egyedülálló kicktail kialakítással ez a szörfkorcsolya lehetővé teszi a könnyed trükköket és éles kanyarokat, lehetővé téve számodra, hogy a belső szörfösödet akkor is irányítsd, amikor a hullámok sehol sincsenek. A simán sikló 66 mm-es kerekekkel és érzékeny inverted kingpin teherautókkal felszerelve ez a surfskate páratlan szörfözési élményt nyújt szilárd talajon.

Akár a városi utcákon carvingolsz, akár a tengerparti járdákon cirkálsz, vagy egyszerűen csak a helyi skateparkban csiszolod szörfös képességeidet, a YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate a tökéletes társad. Tapasztald meg a szörfözés izgalmát, bármikor és bárhol, és élvezd ennek a sokoldalú és felpezsdítő járgánynak a végtelen lehetőségeit.

Specifikációk

Lap anyaga:
Juharfa
Tengelytáv:
17" (43.2cm)
Orr hossza:
2.78"
Far hossza:
5.91"
Lap Hossza:
30" (76.2cm)
Lap Szélessége:
9.5" (24.1cm)
Lap jellemzői:
Kicktail
Kerék átmérője:
66mm
Függő típusa:
Inverted kingpin, Standard függő, Carving
Stílus:
Carving

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro