×
Menü

Fish Surfskate

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Vidd ki a szörfözés élményét az utcára a Long Island Fish Surfskate-tel, amely a carving rajongók számára a végső járgány.

Fedezd fel a szörfözés és a gördeszkázás mámorító fúzióját a Long Island Longboards e kivételes surfskate-jével. Engedd szabadjára belső hullámlovasodat, miközben páratlan stílusban és kecsességgel navigálsz a városi utcákon és járdákon.

A prémium juharból készült Long Island Fish Surfskate kivételes szilárdsággal és tartóssággal büszkélkedhet, így minden alkalommal sima és érzékeny utazást biztosít. Kompakt mérete, 33 hüvelyk hosszúsága és 10,5 hüvelyk szélessége hihetetlen agilitást és irányíthatóságot biztosít, így könnyedén és precízen szeli át a városi tájakat.

A 66 mm-es kerékátmérővel és precíziós inverted kingpin teherautókkal felszerelt, szabványos akasztókkal ez a surfskate autentikus szörfözési érzést nyújt, megismételve az általad kedvelt folyékony mozgásokat és carving manővereket. Érezd a száguldást, ahogy bármilyen terepen átszeled, megfordulsz és pumpálod az utadat, megragadva a szörfözés izgalmát hullámok nélkül.

Akár tapasztalt szörfös vagy, aki új kihívást keres, akár a gördeszkázás szerelmese, aki egy új adrenalinlöketre vágyik, a Long Island Fish Surfskate a tökéletes társad. Tapasztald meg a stabilitás és a reakcióképesség tökéletes egyensúlyát, miközben az utcákon száguldozol, átölelve ennek a figyelemre méltó surfskate-nek a végtelen lehetőségeit. Csatlakozz a surfskate forradalomhoz, és tegyél minden utat felejthetetlen kalanddá.

Specifikációk

Lap anyaga:
Juharfa
Tengelytáv:
20.75" (52.7cm)
Orr hossza:
2.25"
Far hossza:
6.32"
Lap Hossza:
33" (83cm)
Lap Szélessége:
10.5" (26.7cm)
Lap jellemzői:
Kicktail
Kerék átmérője:
66mm
Függő típusa:
Inverted kingpin, Standard függő, Carving
Stílus:
Carving

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro