A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Blow Snowboard Bindings

(4)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A(z) Switchback Blow egy pár freestyle stílushoz való snowboard kötés ami megfelelő kezdők, középhaladók és haladók számára. Ezekkel a Switchback kötésekkel készen fogsz állni a kedvenc trükkjeid elvégzésére. Miután a bakancsod a kötésbe csúsztatod, biztonságosan meghúzhatod a pántokat. A közepes támasztékú kötés kiegyensúlyozott támogatást és stabilitást biztosít. A standard 4x4 és 2x2-es rögzítési rendszerrel többféle pozíciót beállítására van lehetőséged, a személyes preferenciáidnak megfelelően.

  • A hálós, hőre lágyuló poliuretánból készült Miller pántok bármilyen bakancs alakjához igazodnak, hogy nagyszerű illeszkedést biztosítsanak és megakadályozzák a szükségtelen feszültséget az ergonomius szerkezetnek köszönhetően - a könnyű és tartós csatok garantálják az egyszerű és gyors rögzítést.
  • A Solid Base egy olyan platform, ami jól hajlik, és beépített EVA talpbetéttel rendelkezik, ami csökkenti a rezgéseket.
  • A Flatback támaszték görbülete nagyon rugalmassá teszi azt a jib trükkökhöz, ugyanakkor meglehetősen magas is, hogy támogassa a carvingot és kemény landolást - anatómiailag formált és dőlésszöge állítható.

Specifikációk

Flex:
Puha
Extra Funkciók:
Miller Strap, Solid Base, Flatback Highback
Kötési rendszer:
Strap in
Kötés rögzítése:
Standard (4x4), 2 x 4
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó, Haladó
Stílus:
Freestyle
Hi Back magassága:
Közepes
Nem:
Férfi, Női
Összes megjelenítése

vélemény   (4)

Sick!
Nick Danna (Seattle)
2020.02.19
Értékelés: 5 az 5-ből!
Sieht super aus
Johanna pirker (Radenthein)
2019.10.28
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 4 vélemény megjelenítése
SkatePro