×
Menü

Gyorskorcsolya sínek

  Szűrő
Színek
Márkák
Kerékátmérő
Tengelytáv
Rögzítés

Szükséged van egy profi gyorskorcsolya sínre?

A gyorskorcsolyázás lényege - értelemszerűen - a sebesség. A gyorskorcsolya sínek alumíniumbók készülnek és arra lettek tervezve, hogy könnyűségüknek és merevségüknek köszönhetően a lehető legoptimálisabban adják át az energiát a lábaktól a talajon futó kerekeknek.

A SkatePro-nál található gyorskorcsolya kerék sínek mindegyike kompatibilis a standard 6.” vagy 7.7”-es gyorskorcsolya cipővel. Amennyiben egy adott sín 90mm vagy 125mm-es kerekekkel is kompatibilis, az fel lesz tüntetve az adott termék leírásában. Természetesen, az egyes cipők sínhez való rögzítési rendszerének kompatibilitása is fel van tüntetve a specifikációknál.

Jelenleg a piacon elérhető legnagyobb gyorskorcsolya kerékméret a 125mm. Választékunkban számos, ezzel a kerékmérettel kompatibilis gyorskorcsolya kerék sínt találhatsz.

Válassz egyedi sínt és tűnj ki a tömegből

Ha szeretnél egy olyan gyorskorcsolya kerék sínt, ami kiemel a tömegből, akkor is jó helyen jársz! Ezen gyorskorcsolya sínek szintén magas minőségi szintet képviselnek, csak a tervezők egy kicsit megspékelték a design részét a dolgoknak.

Pár évvel ezelőtt még 4 és 8 közötti kerékszámokat láttunk minden egyes gyorskorcsolyán, azonban azóta a gyártók kikísérletezték, hogy a három, maximum négy kerekes felállással érhető el a legnagyobb sebesség, ugyanis így jobban egy helyre koncentrálódik a versenyző energiája. Manapság már nem igen találkozhatsz egy oldalon négynél több kerékkel rendelkező gyorskorcsolyával. Az utóbbi évek innovációjának köszönhető az is, hogy nemcsak a versenypályán, de az utcán is egyre népszerűbb az oldalankénti háromkerekű felállás.

SkatePro