×
Menü

Freeton Kids Ski Socks 2 darabos csomag

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Bemutatjuk a Stance Freeton Snow Socks 2 csomagot - a kötelező téli felszerelés a fiatal kalandorok számára. Ezek az aprólékosan kidolgozott és csúcsteljesítményre optimalizált zoknik újradefiniálják a téli kényelmet és funkcionalitást.

Ez a dinamikus duó dupla melegséget és sokoldalúságot biztosít. A csúcsminőségű anyagokkal precízen megtervezett zoknik páratlan szigetelést és nedvességelvezető képességet biztosítanak, így biztosítva, hogy a kicsik lábai szárazak és kényelmesek maradjanak minden téli kalandjuk során.

Ezek a kifejezetten gyerekeknek szabott hózoknik testre szabott illeszkedéssel büszkélkedhetnek, biztonságot és kényelmet nyújtva. Akár síléceken hódítják meg a lejtőket, akár snowboard technikákat sajátítanak el, vagy epikus hóvárakat építenek az udvaron, ezek a zoknik biztosítják a szükséges párnázottságot és támogatást minden téli kalandhoz. Emelje meg gyermeke téli élményeit a Stance Freeton Snow Socks 2 csomaggal - ahol a melegség minden lépésnél találkozik a kalanddal.

Specifikációk

Nem:
Gyerek

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro