×
Menü

Emmit Ski Socks

Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Bemutatjuk Infiknit™ élethosszig tartó garanciánkat, amely a tartós minőség bizonyítéka. A precízen megtervezett Infiknit™ technológiánk biztosítja, hogy ezek a zoknik soha nem szakadnak vagy szakadnak el - tartósnak készültek, de ha a kalandok turbó-gyorsak lesznek, és szakadás történik, nyugodt lehetsz, mi fedezünk téged.

OVER THE CALF: Ezek a zoknik újradefiniálják a fedést, közvetlenül a térd alatt érnek, hogy az egész alsó lábszárat körülöleljék. A minimalista kialakítással maximális hatást érhet el.

MINIMALISTA KIALAKÍTÁS: A legminimalistább zokninkként készült, ez a kialakítás pehelykönnyű, légáteresztő gátat képez a láb és a cipő között, páratlan kényelmet kínálva további párnázás nélkül.

MERINÓ GYAPJÚ KEVERÉK: A 60% nejlon, 34% merinógyapjú és 6% elasztán harmonikus keveréke biztosítja a tartósság, a melegség és a rugalmasság tökéletes szinergiáját.

PERFORMANCE MESH: Tapasztald meg a Performance Mesh technológiát, ahol a maximális légáramlás és légáteresztő képesség a hűvös, kényelmes lépések szinonimájává válik.

ENGINEERED ANKLE PROTECTION: Búcsúzzon el a cipő dörzsölésének kellemetlenségeitől Engineered Ankle Protection termékünkkel, amely biztosítja, hogy lába irritációmentes maradjon kalandjai során.

CHANNELED AIR CUSHIONING: Lélegezzen könnyedén, miközben a Channeled Air Cushioning által biztosított fokozott légáramlással navigál a nap folyamán.

BOOT PROTECTION: Egészítse ki a mászást a Boot Protectionnel, a stratégiailag elhelyezett párnázással, amely minden mozdulatához igazodik, kompromisszumok nélküli kényelmet biztosítva.

Emelje a zokni élményét a technológia, a dizájn és a minőségi anyagok keverékével, ahol a tartósság találkozik a minimalista esztétikával egy olyan zokniért, amely a stílus és a teljesítmény próbáját is kiállja.

Specifikációk

Anyag:
Merino Wool Blend
Nem:
Férfi, Női, Unisex

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro